Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rajić širi biznis

RALU logistika Luke Rajića vodeća u regiji sa 135 hladnjača

rajic
arhiva vl-a
28.10.2010.
u 07:42

RALU logistika uskoro počinje i gradnju velikog RALU logističkog centra koji će, prema najvišim europskim standardima, biti sagrađen na više od 100.000 četvornih metara te osigurati otvaranje dodatnih radnih mjesta.

RALU logistika, koja se bavi pružanjem integriranih logističkih usluga u hladnom lancu, kupnjom i preuzimanjem novih vozila povećala je vozni park na ukupno 135 hladnjača. Time si je tvrtka, još jedna u nizu bivšega kralja mlijeka Luke Rajića, koji u Hrvatskog pokreće nove biznise s generičkim lijekovima, voćem i povrćem..., osigurala vodeću poziciju na regionalnom logističkom tržištu.

RALU logistika trenutačno opskrbljuje svoje klijente sa 100 hladnjača u Hrvatskoj, a isporuka dodatnih 35 već je počela i u sestrinskim tvrtkama u Sloveniji i Srbiji, priopćili su iz te kompanije. Istodobno s povećanjem broja vozila, povećao se i broj zaposlenika. Tvrtka trenutačno ima 170 djelatnika, a do završetka inicijalnog investicijskog ciklusa planira se zapošljavanje do 230 zaposlenika.

U kompaniji tvrde kako su svih planiranih 200 milijuna kuna već uložili u razvoj integrirane logističke usluge, a planirano je i daljnje širenje i razvoj poslovanja te ulazak  na nova regionalna tržišta.

Vlasnik kompanije Luka Rajić kaže kako je iznimno zadovoljan ispunjavanjem obećanog, ali prije svega otvaranjem novih radnih mjesta i doprinosom razvoju domaćeg gospodarstva.

- RALU logistika u zoni Mišička u općini Popovača uskoro počinje i gradnju velikog RALU logističkog centra koji će, prema najvišim europskim standardima, biti izgrađen na više od 100.000 četvornih metara te osigurati otvaranje dodatnih radnih mjesta, izravno u RALU logistici ili neizravno kod domaćih dobavljača koji će sudjelovati u gradnji logističkog centra - istaknuo je Rajić.

RALU logistika uvela  je i ISO 9001:2008 i HACCP standarde te tako postala prva tvrtka u segmentu transporta u Hrvatskoj koja je cijelo poslovanje te sustav kontrole i sigurnosti hrane uskladila s međunarodno priznatim normama.

Komentara 2

HE
Henrik14
18:06 14.11.2010.

Milio bih Gn. Rajića da mi se javi, u vezi sa ulaganjem u novu vrstu Vjetroelektrana i Solarnih elektrana koje sam ja izumio. One imaju ugrađene staklenike pa nema gubitka na zemljištu. To bi se trebalo uklopiti u njegove djelatnosti o kojima se piše. Podsječam ga da smo se sreli pred cca 2 tjedna. Zahvaljujem, Marijan Pollak

HE
Henrik14
18:09 14.11.2010.

Ovi komentari su koma, već su mi 4 nestala dok sam ih pisao.... Ja sam izumio novu vrstu Vjetroelektrana i Solarnih elektrana koje mogu spasiti Hrvatsku i ostali Svijet jer bi cijena steruja bila 10 Eura po MWh. Treba mi netko kao Gn. Rajić da uloži samo 50 000 Eura....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije