Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar.hr

Nagrada publike dokazuje da publika želi čega u zemlji nema

15.11.2012., Zagreb - Nora Krstulovic, kazalisna redateljica, dramaturginja i novinarka.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.11.2014.
u 12:41

Svečana dodjela Nagrade publike Teatar.hr. večeras je su 21 sat u Tvornici, uz sudjelovanje brojnih glumaca i glazbenika

"Sve nominirane predstave one su u kojima su ansambli bili najvažniji, one u kojima se pokazalo suradništvo i zajedništvo. Publika je očito izabrala predstave u kojima je najvažnije ono što nam u zemlji nedostaje – zajedništvo", komentira Nora Krstulović ovogodišnje nominacije za Nagradu publike svog portala Teatar.hr.

Ovogodišnje nominacije posebne su i po tome što se baletna "Ana Karenjina" HNK Zagreb bori u konkurenciji s dramskim predstavama, što dovoljno govori o kvaliteti te predstave, ali i emocijama koje je izazvala kod (ne samo baletne) publike. No istovremeno Nora Krstulović o skandalima godine kaže: "Svi nominirani skandali oni su u kojima prste ima Ministarstvo kulture, a to znači da tu gube i kultura i kazalište".

Svečana dodjela Nagrade publike Teatar.hr. večeras je su 21 sat u Tvornici, uz sudjelovanje brojnih glumaca i glazbenika. 

>> Potvrđena vrijednost baleta "Ana Karenjina" HNK Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije