Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško bolesna Osječanka

Milijan Brkić pokrenuo projekt kojim sakuplja novac za izgradnju novog doma Eni Šarac

Ena Šarac
Foto: Davor Javorović/Pixsell
13.04.2016.
u 18:01

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić pokrenuo je projekt "Izgradimo dom za Enu" kojim prikuplja sredstva kako bi sagradili dom Eni Šarac, teško bolesnoj Osječanki koja se godinama bori s tumorom na mozgu

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić pokrenuo je projekt  "Izgradimo dom za Enu" kojim prikuplja sredstva kako bi sagradili dom Eni Šarac, teško bolesnoj Osječanki koja se godinama bori s tumorom na mozgu.

Ena Šarac, 19-godišnjakinja koja je osvojila srce cijele Hrvatske, s opasnom bolešću bori se od 2003. godine kada joj je dijagnosticiran tumor kao sedmogodišnjoj djevojčici. 

– Enini roditelji ulagali su u Enino preživljavanje, a ne stambenu situaciju jer kad je dijete bolesno, spreman si spavati uz bolnički krevet i na kiši ako treba samo da ima dovoljno sredstava za troškove liječenja. Onaj tko to ne razumije, koga Enina priča ne dira, neće mi zamjeriti na ovoj ideji. Hrabra djevojka Ena, nakon svega što je prošla u životu, nakon borbe sa svojom teškom bolešću i žrtvovanja njezine majke, oca, bake i djeda zaslužuje imati normalan dom i pristojne uvjete za život – napisao je na Facebooku Milijan Brkić. 

– Poznato nam je svima da cigle grade kuću, ljubav gradi dom, a pravi prijatelji pomažu u nevolji. Dragi Bog sve vidi i ako će ova naša mala ljudska gesta, našu prekrasnu Hrvatsku i naše društvo učiniti boljim i plemenitijim, budimo presretni. Molim vas, pomozite u skladu s vašim mogućnostima i donirajte za izgradnju obiteljskog doma Ene Šarac – pozvao je donatore HDZ-ov glavni tajnik. 

Donacije za Enu mogu se uplatiti na tekući račun Ene Šarac otvoren u PBZ banci: HR0423400093212923106

Više informacija o projektu možete saznati preko stranice "Izgradimo dom za Enu".

>> Hrabroj Osječanki Eni Šarac vratio se tumor. Čeka ju novo liječenje

Komentara 6

AN
Anamarija10
18:26 13.04.2016.

Gosp Brkiću prvo provjerite gdje je novac preostao, a radi se o 4 milijuna kuna, kojeg smo skupljali za Noru Šitum. Trebao je ići liječenju druge bolesne djece, ali je Dana Atanasovska uz svesrdnu podršku medija i esdepeovaca imala svoj biznis u planu. Zato dok se to ne raščisti ja ne uplaćujem.

CV
cvitusa17
06:40 14.04.2016.

Ili dajte ili šutite. Nitko vas ne tjera. Briga me za inicijatora, važno je dijete

Avatar lola lola
lola lola
22:01 13.04.2016.

Je je vec predvidjam: nevidjeni skandal, tri milijuna kuna uplaceno za Enu Sarac tajanstveno nestalo s racuna. Ma prestanite koristiti to dijete u politicke svrhe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije