Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška bolest

Hrabroj Osječanki Eni Šarac vratio se tumor. Čeka ju novo liječenje

Ena Šarac
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
29.09.2015.
u 22:38

- Nesretna se bolest mojoj kćeri opet vratila. Jučer je bila na snimanju glave, a do kraja tjedna ima još bezbroj pretraga na koje mora ići - rekla je Biserka Šarac, Enina majka

Eni Šarac, 19-godišnjoj Osječanki koja je prije dvije godine zadnjom operacijom izliječila tumor na mozgu protiv kojeg se borila 11 godina, bolest se vratila, javlja 24 sata.

Tumorko opet raste. Ništa strašno, ali slijedi još jedna operacija koja nije baš hitna, napisala je Ena u ponedjeljak na svojoj Facebook stranici. Svojim prijateljima je poručila kako će opet pobijediti zloćudnu bolest.

Da je Ena ponovno bolesna potvrdila je jučer i njezina majka Biserka Šarac.

- Nesretna se bolest mojoj kćeri opet vratila. Jučer je bila na snimanju glave, a do kraja tjedna ima još bezbroj pretraga na koje mora ići - rekla je za 24 sata Biserka Šarac.

19-godišnju Osječanku čeka novo liječenje i operacija.

>> Ena Šarac posjetila Papu i pozvala ga u Hrvatsku

>> Ena Šarac nakon 11 godina nema više tumor na mozgu

Komentara 2

RE
rexor99
00:29 30.09.2015.

bravo Ena, drzi se, pobijedit ces ti njega!!!

KO
kodifan
09:51 30.09.2015.

Ena ,svi te volimo, i svi smo uz tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije