Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI PLATITI KAZNU?

Izigrao zakon: Evo tko se krije iza plakata s porukom '#Premijer'

plakat premijer
Foto: Screenshot RTL
1/2
08.08.2016.
u 09:18

Ako narod izabere dva pripravnika, ja ću im čestitati, a ako izaberu čovjeka koji ima pet mandata i koji vodi pola Hrvatske, onda će živjeti kao u Zagrebu, kazao je Bandić

Građani na ulicama diljem zemlje mogu vidjeti jumbo plakate na kojima se nalazi jednostavna poruka '#Premijer' iako kampanja službeno još nije počela.

Autor plakata vjerojatno neće platiti kaznu jer je uspješno zaobišao zakon tako što osim poruke "premijer" nije istaknuo ime kandidata ni stranke.

Autor plakata, Milan Bandić, razotkrio se na Sinjskoj alci, javlja RTL.

– Ubrzo ćete vidjeti što se krije iza "heštega" premijer – najavio je zagrebački gradonačelnik.

– Ako narod izabere dva pripravnika, ja ću im čestitati, a ako izaberu čovjeka koji ima pet mandata i koji vodi pola Hrvatske, onda će živjeti kao u Zagrebu. Na ljudima je izbor, oni prije svega glasaju za sebe kad je Bandić u pitanju. Meni mandati ne trebaju, imam ih previše, ali želim sa svojih šest banki pomoći ovoj zemlji – poručio je iz Sinja zagrebački gradonačelnik.

>> Odmor bez politike: nakon Velike Gospe kreće kampanja

Komentara 36

DU
Deleted user
09:32 08.08.2016.

Za sve one koji ne znaju kako se živi u zagrebu (to jest one koji misle da u zagrebu teče med i mlijeko). Režije za stan od cca 45 m2 su, ako imate djecu i nemate telefon - a imate internet, oko 1800 kuna (oscilira +/- 200 kuna). Znači ako imate stan u vlasništvu (niste podstanar) to su troškovi da bi uopće počeli živjeti, a ako ste podstanar, cca 4,500 kuna vam treba prije nego ste bilo kaj pojeli. Eto, poruka svima vama koji mislite da je zagreb hrvatska meka. Voda je u ZG skuplja od struje. Pa ako hocete sve to na razini drzave vi podrzite #premijer-a BTW, na žalost Bandić bude izabran sa cca 15-20% glasova od ukupnog broja glasača. Nema on podršku u Zagrebu, nego ima sreću kaj je glasačko tijelo lijeno i blesa*o.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
09:44 08.08.2016.

Bandiću, čestitam, biti češ prvi koji će vladati iz Remetinca...

HE
herojulice
09:38 08.08.2016.

Trpajte "to" više u pržun, populistu, lopinu i ljigavca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije