Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gdje si moja puknuta cijevi?'

Opet se požalila Milanoviću, a on joj odgovorio: Ni moj pod se još nije osušio

Zoran Milanović,Gunja
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/13
15.12.2014.
u 13:46

Prilikom današnjeg posjeta Gunji, premijer Zoran Milanović obišao je obnovljeni Dom zdravlja gdje je razgledao opremljene prostorije

Premijer Vlade RH Zoran Milanović u pratnji ministara Anke Mrak-Taritaš i Gordana Marasa obišao je poplavljena područja županjske Posavine.

Prilikom posjeta Gunji Milanović je obišao obnovljeni Dom zdravlja gdje je razgledao opremljene prostorije. Posjetio je i tvrtku ''Gutić'' koja se bavi popravkom, reparacijom i prodajom viličara. Prilikom obilaska premijer je imao priliku susresti se s građanima koji su ga ispitivali o tijeku obnove obiteljskih kuća i kada se može očekivati konačan završetak obnove.

Govoreći na tu temu, Milanović je rekao kako bi on, da kojim slučajem živi u Gunji i da je puknuo nasip, svakako tužio državu. Objasnio je da se voda iz Save preko nasipa nije prelijevala nego je provalila te da je on tu bio da štiti građane i njihovu imovinu. Nakon Gunje, Milanović je posjetio i Rajevo Selo gdje je obišao nekoliko kuća koje se obnavljaju.

Prilikom posjete Rajevu Selu Milanovića je dočekla i Ljiljana Jerković koja je hrvatskoj javnosti postala poznata po priči o premijerovoj puknutoj cijevi. – Pa gdje si moja puknuta cijevi? – rekla je Jerković premijeru i iskazala svoje nezadovoljstvo brzinom obnove i pozvala ga da dođe u njezinu kuću. Rekla mu je i kako ona još uvijek spava na madracu jer nisu dobili namještaj. Premijer je rekao da je ovaj put ne može posjetiti, ali je dodao i da se njegov pod još uvijek nije osušio, da živi na trećem katu i kako u stanu ima šute.

>>Milanović u Gunji: Znate za onu priču o puknutoj cijevi. I to se dugo suši, a ovo puno dulje

>>Novih 70 kontejnera dopremljeno u Gunju

Komentara 57

L0
luena 01
12:15 15.12.2014.

On bi tuzio drzavu ,kako je drzava revna sve se potrga da ljudima obnovi kuce,a najmanje godinu dana ce u kontenjerima jos provesti... Jel se to on ruga sa ljudima Gunje ...?

Avatar imadunic
imadunic
12:23 15.12.2014.

trebamo svi tužiti državu zbog "elementarne nepogode po gospodarstvo" koju nam je prouzročila KUKURIKU vlada

Avatar johny21
johny21
12:23 15.12.2014.

Ja da sam kojim slučajem premijer u državi u kojoj je puknuo nasip, gdje srećom nitko nije poginuo, gdje će ljudi dočekati Božić i Novu godinu po kontenjerima, dao bih OSTAVKU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije