Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIJ MEDVJEDA

Medveščak: Nećemo odustati od KHL-a niti znamo otkud takve informacije

Medveščak Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
05.12.2014.
u 16:28

"Medveščak Zagreb svoje članstvo u Kontinentalnoj hokejskoj ligi i nastup u KHL prvenstvu, a na osnovu sklopljenih partnerskih i sponzorskih ugovora, osigurao je najkraće do kraja sezone 2015./2016.", poručili su iz Medveščaka.

Medveščak je poslao službeno priopćenje nakon što je ruska agencija ITAR TASS danas objavila kako medvjedi od sljedeće sezone neće igrati u KHL-u. Priopćenje potpisuju glasnogovornik Ranko Vučinić.

"Medveščak Zagreb svoje članstvo u Kontinentalnoj hokejskoj ligi i nastup u KHL prvenstvu, a na osnovu sklopljenih partnerskih i sponzorskih ugovora, osigurao je najkraće do kraja sezone 2015./2016. Ono što možemo potvrditi jest da mi u Medveščaku zajedno s ligom svakodnevno radimo na kvalitetnom upravljanju našim klubom te na pripremi i realizaciji planova i projekata koji uključuju završetak ove i nastup u idućoj KHL sezoni. U ovome trenutku KHL Medveščak Zagreb nema namjeru odustati od nastupa u KHL prvenstvu iduće sezone.
 
Ne možemo i ne želimo komentirati nepoznate i neprovjerene izvore ove informacije, budući isti nisu navedeni u članku te nismo upoznati s njihovom namjerom", stoji u tekstu Medveščaka.

>> Medveščak na samom dnu prvi put u povijesti

Komentara 2

DS
Danijel_S
01:11 06.12.2014.

Ako imate namjere ovako nastaviti sa strukom onda je najbolje već odmah da istupite iz KHL-a. Bez dovoljno novaca u ovoj ligi ne možete konkurirati i opstati...nsjbolje bi vam bilo da se vratite u okvire realne mogućnosti...

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:31 06.12.2014.

Vratite se u EBEL, sa budgetom od 3-4 mio. eura, mozete se boriti za prvo mjesto. Osim toga, dvorana ce biti skoro uvijek puna, atmosfera ce biti puno bolja, jer dolaze navijaci iz Graza, Klagenfurta, Beca, Ljubljane... Mislim da nebi nista izgubili sa tim potezom!? Upravo suprotno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije