Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Opatiji

Gitarist V. Stefanovski i violinist S. Milenković u Opatiji

 Vlatko Stefanovski
arhiva VL
22.07.2011.
u 15:50

Milenković i Stefanovski u svoj repertoar uvrstili su neka od najpoznatijih djela klasične glazbe, ali isto tako rocka, fusiona i tradicionalne glazbe, a ovo im je jedini ovoljetni zajednički nastup u Hrvatskoj

Svi putevi zaljubljenika u dobru glazbu bez granica i „ladica“ u srijedu, 3. kolovoza vodit će prema Opatiji. Zašto? Bolje upućeni zasigurno znaju da su gitarist Vlatko Stefanovski i violinist Stefan Milenković u beogradskome Sava centru u produkciji Beogradske kulturne mreže krajem prosinca 2010. održali čak tri uzastopna koncerta, da ih je čulo više od 12 tisuća ljudi te da su njihovi koncerti u Srbiji proglašeni koncertima godine.

U Hrvatskoj će prvi put nastupiti upravo na Ljetnoj pozornici u Opatiji 3. kolovoza, neposredno nakon nastupa na najuglednijem makedonskom festivalu klasične glazbe – Ohridskome letu. To su ujedno i jedini zajednički ljetni koncerti ovog dua iz snova. Milenković i Stefanovski u svoj repertoar uvrstili su neka od najpoznatijih djela klasične glazbe, ali isto tako rocka, fusiona i tradicionalne glazbe. Imajući u vidu da su oba virtuoza izuzetno bogatih i respektabilnih biografija vrlo omiljena kod hrvatske publike, njihov se nastup u Opatiji iščekuje s velikim nestrpljenjem.

Obojica se slažu da su njihovi zajednički koncerti veoma bitne točke njihovih karijera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije