Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova saga

Hobbit: Prve fotke filma koji bi trebao oboriti rekorde gledanosti

hobbit (1)
Foto: www.sciencefiction.com
1/5
12.09.2012.
u 20:25

Na nekoliko fotografija vidi se Bilbo Baggins (Martin Freeman) i društvo u prvom od tri nastavka filma koji režira Peter Jackson, a premijerno će biti prikazan 28. studenoga ove godine u Novom Zelandu.

Snimljen je prvi dio filmske adaptacije Tolkienova “Hobbita” pod imenom “Hobbit: Neočekivano putovanje”, a objavljena je prva serija fotografija sa snimanja filma.

Autori filma uvjereni su da će “Hobbit” potući sve rekorde gledanosti diljem svijeta. Na nekoliko fotografija vidi se Bilbo Baggins (Martin Freeman) i društvo u prvom od tri nastavka filma koji režira Peter Jackson, a premijerno će biti prikazan 28. studenoga ove godine u Novom Zelandu.

Radnja ove epske drame smještena je 60 godina prije “Gospodara prstenova”, a filmska postava je više-manje ista kao i u tom Tolkienovu klasiku, a to su Hugo Weaving, Elijah Wood, Orlando Bloom... Drugi dio, “The Desolation of Smaug”, bit će prikazan 13. prosinca 2013., a treći,“There and Back Again”, 18. srpnja 2014.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar wjekon
wjekon
07:06 13.09.2012.

vaaaau fotke iz filma! pa trailer za film na imdb stoji vec skoro godinu dana!!! slike pih

ĆA
ćaćaća
13:28 13.09.2012.

ovaj na zadnjoj fotli izgleda kao đed iz đekne:)

VI
VirusD
20:47 13.09.2012.

... jedva čekam ... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije