Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OD TISUĆU LJUDI

Vatreni iznenađeni dočekom navijača, Plesom odjekivalo 'ne damo Čačića'

Doček nogometaša
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/26
26.06.2016.
u 21:06

Na Plesu se skupilo par stotina navijača koji će pozdraviti Antu Čačića i vatrene

Hrvatska nogometna reprezentacija sletjela je večeras u zagrebačku zračnu luku Pleso nakon nastupa na Europskom prvenstvu gdje je sinoć u osmini finala ispala od Portugala.

Na Plesu se skupilo više od tisuću navijača koji su došli pozdraviti Antu Čačića i vatrene. "Šampioni, šampioni", odjekivalo je Plesom, a zatim su navijači skandirali "ne damo Čačića".

– Možemo biti ponosni onim što smo pokazali na Europskom prvenstvu. Nijednu utakmicu nismo izgubili u 90 minuta – rekao je izbornik Ante Čačić.

Igrači su bili vidno iznenađeni dočekom.

– Ovome se nismo nadali. Ostavili smo srce na terenu, drago mi je da su navijači to prepoznali. Ovo nam je malo popravilo raspoloženje – rekao je Domagoj Vida, dok je Marko Pjaca dodao:

– Jako nam je drago zbog ljudi koji su nas podržali i šalju nam ljubav. Jučer nam je bilo jako teško – rekao je Marko Pjaca pa se osvrnuo na nesretno ispadanje od Portugala.

– Svi su vidjeli da smo bolji, ali bolja momčad ne pobijedi uvijek. 

Igrači su tužnih lica izašli iz zrakoplova, no malo su se razveselili kada su vidjeli navijače. Među navijačima koji su ih dočekali najbrojniji su bili tinejdžeri koji su uspjeli dobiti poneku zajedničku fotografiju sa svojim idolima.

>> Jeste li primijetili ovaj detalj? Pogledajte što su prije gola napravili Ronaldo i strijelac Quaresma

>> Slovenci se naslađuju: Tko kaže da je Ronaldo bahat, ispunio je Hrvatima želju

Komentara 177

DE
derin
21:18 26.06.2016.

Momci, hvala vam na svemu ova dva tjedna, pokazali ste kvalitetu koja nije bila upitna i borbenost i zajedništvo. Sad ovako zestoko i jako nastaviti u kvalifikacijama i otići u Rusiju i tamo pokazati svima da smo svjetski vrh.

DU
Deleted user
21:36 26.06.2016.

Cetnicki pokret i Hr novinari na aparatima

OS
osiromašeniuran
21:36 26.06.2016.

Momci se vraćaju - nemamo im šta reći osim da se ponosimo. Pozdrav iz Mostara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije