Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'spustili' nam

Slovenci se naslađuju: Tko kaže da je Ronaldo bahat, ispunio je Hrvatima želju

Hrvatska - portugal
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/22
26.06.2016.
u 21:25

Slovenski portal siol.net dosta se bavio Cristianom Ronaldom, a u tome je našao prostora da 'spusti' Hrvatima.

Poraz hrvatske nogometna reprezentacije od Portugala u osmini finala Europskog prvenstva odjeknuo je i u našem susjedstvu.

Mediji susjednih zemalja raspisali su se o toj utakmica, a dok su nas do sada puno hvalili, ovoga puta pišu da smo si sami krivi za poraz jer smo bili preoprezni, a spominju i neke propuste izbornika Ante Čačića.

Slovenski portal siol.net dosta se bavio Cristianom Ronaldom, a u tome je našao prostora da 'spusti' Hrvatima. Naime, osvrnuli su se na transparent koji su imali naši navijači, a na kojem je pisalo: "Her, Ronaldo, molim te nemoj plakati večeras". Evo što su na to Slovenci napisali:

"Hrvatski navijači prije utakmice s Portugalom stavili su transparent s porukom za Ronalda. Portugalac ih je rado poslušao i ispunio Hrvatima želju. A rekli su da je bahat i arogantan", piše u tekstu.

Osvrnuli su se i na Ronaldova sina koji je na tribinama pratio susret, a sudeći po fotografijama,  nije se baš zabavio...

Komentara 61

AL
alexije
22:37 26.06.2016.

Kako pratim medije sa Balkana vecina naroda iz BiH,Srbije i Crne gore je navijala za Hrvatsku,a Slovenci - jesu li se plasirali na Euro,neznam....

NO
Noštromo
23:07 26.06.2016.

čekat će Slovenci još tko zna koliko europskih i svjetskih prvenstava da imaju ovakvo talentirane nogometaše kao Hrvati...

DU
Deleted user
06:58 27.06.2016.

Nije ni taj ronaldo nešto posebno pokazao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije