Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Boris Rogoznica pjeva staroj ljubavi i osvaja novu publiku

Foto: Matej Dokić
1/5
09.04.2017.
u 10:14

I uz malu promociju, pjesma "Tvoje ime" na Facebooku dobiva veliku pažnju, pozitivne reakcije i pohvale slušatelja

Pjevač Boris Rogoznica objavio je novu pjesmu pod nazivom “Tvoje ime”, koju je zamislio kao obraćanje staroj ljubavi. Boris i ovaj put, kao i za sve već objavljene pjesme, potpisuje glazbu i tekst. “Zamislio sam pjesmu kao obraćanje staroj ljubavi kojoj dajem do znanja da je još uvijek sanjam i priželjkujem te čuvam na sigurnom, ‘ko tajnu piramide, na dubini Atlantide, u tišini oceana dalekih’”, rekao je Boris.

Nastupa svakog vikenda

Boris je pjesmu objavio na svojoj službenoj stranici Facebooka. “Pjesma je privukla najviše pozitivnih reakcija i pohvala, a dobila je definitivno najmanju promociju. To mi govori da kvaliteta ispliva bez obzira na reklamiranje”, zaključio je.

Boris kaže da se trenutačno bavi isključivo glazbom, stvaranjem i izvođenjem. “Svakodnevno zapisujem stihove u notesu na mobitelu, tako da su uvijek uz mene. Također, na diktafonu bilježim snimke. Snimam kada god mi nešto padne na pamet, dio po dio, i od toga slažem cjeline”, ispričao je Boris i dodao: “Inspiraciju crpim iz svakodnevnice i dobre glazbe, a najviše iz sjećanja i maštarija.”

Novu će pjesmu publici predstaviti na svojim nastupima, koji se održavaju svaki vikend. “Već nekoliko godina aktivno sviram po Zagrebu i okolici i sada su vrijeme i preporuke učinile svoje. Ljudi me zovu gotovo svaki dan da rezerviraju nastup – od manjih svadbi, krstitki, poslovnih domjenaka do djevojačkih večeri, kaže Boris, a na pitanje kada možemo očekivati novi album, odgovara: “Ne žuri mi se. Kamen po kamen palača, singl po singl ploča.”

Boris je u braku s prelijepom glumicom i voditeljicom Doris Pinčić, s kojom ima trogodišnjeg sina Donata. “Svi stalno pjevamo po kući, iako Donat za sada ne pokazuje pretjerani interes za glazbu i muzikalnost. Jako voli kada ga uspavljujem pjesmama, osobito mojom pjesmom ‘Na mojim rukama’, koju sam posvetio upravo njemu”, otkrio je.

Obitelj Rogoznica vrlo je povezana i Borisova je najveća podrška. Doris se čak pojavila u videospotu za Borisovu pjesmu “Sajam snova”, u kojem su razmjenjivali nježne poljupce pod vodom. “S Doris bih najradije snimio svaki spot i surađivao bih s njom na sve moguće načine. Ona je neviđen profesionalac.

Uvijek daje 110 posto sebe i to je razlog zašto je toliko uspješna u svemu čega se uhvati”, rekao je Boris o supruzi, ali i otkrio čega se boji: “Ne bih volio da javnost stekne dojam da je koristim za vlastitu promociju. Zato sam je angažirao za spot tek za svoju petu pjesmu. Doris mi je inspiracija i podrška u životu i uz nju mi se ne žuri postati slavan”. 

>>Doris Pinčić Rogoznica sinu za treći rođendan pripremila tri fešte

>>Ovo su najveće blamaže poznatih hrvatskih voditelja, pjevača i glumaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije