Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna obitelj

Pogledajte kako Boris Rogoznica pjesmom uspavljuje suprugu Doris i sina Donata

Doris Pinčić
Foto: Instagram
1/3
28.10.2016.
u 16:33

Oni su moja sreća, snaga i ljubav – i kad me ljute i kad sviramo skupa prije spavanja, kaže Doris Pinčić Rogoznica

U obitelji glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznice uvijek se čuju smijeh i pjesma, a njezin suprug Boris Rogoznica njoj i njihovu sinu Donatu često priredi i mali koncert kod kuće. Tako je glumica na Instagramu objavila kratki video i obožavateljima dočarala kako ih pjesmom uspavljuje. 

Uz video u kojem Boris pjeva pjesmu "Pokora", Doris je napisala: "Oni su moja sreća, snaga i ljubav – i kad me ljute i kad sviramo skupa prije spavanja." Doris često u intervjuima ističe kako joj je suprug Boris velika podrška i oslonac, a ova mala obitelj sve radi zajedno. Najviše uživaju kada imaju dovoljno slobodnog vremena za vožnju biciklom i odlazak u prirodu.

– Podrška obitelj je ključ, a ljubav i želja da stvorim nešto od života poticaj su mi da dalje radim i budem uspješna – kaže Doris. 

 

Netko otkrije da je vjezbati vazno sa 20 i koju a netko to savlada prije trece godine 😎😍 #vjezbanjejezabavno #pogotovouovakvomdrustvu #volimdonebapanatrag

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije