Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENO TIJELO

Mladić se utopio u moru nakon skoka s mosta

policijski brod
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.08.2016.
u 20:09

L.B. je u društvu drugoga mladića oko 02.00 sata skočio u more sa mosta iznad prolaza Mali Ždrelac

Prilikom skoka sa mosta u more iznad morskoga prolaza Mali Ždrelac život je izgubio dvadesettrogodišnji hrvatski državljanin.

Posredstvom Županijskog dojavnog centra ŽC 112 Zadar, noćas u 02.20 sati Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) obaviještena je o dojavi očevidaca nestanku mladića L.B. koji je u društvu drugoga mladića oko 02.00 sata skočio u more sa mosta iznad prolaza Mali Ždrelac, između otoka Pašman i Ugljan, nakon čega nije izronio na površinu, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

O nesreći je obaviještana Pomorska policija čiji službenici su sa dva službena plovila odmah upućeni prema dojavljenoj poziciji u okviru potražne akcije koju je MRCC Rijeka pokrenula u koordinaciji sa Lučkom kapetanijom Zadar, čiji djelatnici su započeli potragu za nestalim mladićem na širem području nestanka.

Nedugo nakon poziva pripadnicima specijalne ronilačke jedinice Pomorske policije Zadar za uključenje u podmorsku potragu, u 10.40 sati MRCC Rijeka zaprimila je obavijest mještanina otoka Iža koji je, na oko 500 metara jugoistočno od otočića Bisage, pronašao beživotno tijelo nestaloga mladića

MRCC Rijeka o pronalasku stradalog mladića obavijestila je Pomorsku policiju Zadar čiji službenici su preuzeli tijelo na službeno plovilo i prevezli u Zadar.

>> Na kupalištu Grdun preminuo Zagrepčanin. Utapljanju je najvjerojatnije prethodio srčani udar

Komentara 2

MX
Mister X
21:59 08.08.2016.

Visina sa koje je skočio u more ? Pijan ? dubina mora na tome mjestu ? Jeli skočio ili ga je gurnuo ? Odkuda se to zna ako su bili 2 ? Imao bih još pitanja ali što vrijedi .. .. Jaki mi je podatak da je nađen oko 500 metara jugoistočno od otočića """Bisage,"""" znam ih na desetine otoke imamo ih gotovo 1300 Bisage hvala ...

MX
Mister X
10:18 09.08.2016.

nikoga nije ovo zanimalo to je to ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije