Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEST BUY AWARD

Polleo Sport dobitnik Best Buy medalje: Lav na tronu u kategoriji sportskih napitaka i suplementacije

Polleo Sport
Foto: PR
1/3
19.08.2016.
u 17:28

Best Buy Award je najprestižnija medalja koja se dodjeljuje onome brendu koji za najbolju cijenu nudi i odličnu kvalitetu u određenoj kategoriji

Polleo Sport nastavlja s dobivanjem priznanja i nagrada. Nakon certifikata Superbrands, to je Best Buy Award, medalja koju je Polleo Sport primio za najbolji brend u kategoriji sportskih napitaka i dodataka prehrani za sportaše.

Naime, Best Buy Award je najprestižnija medalja koja se dodjeljuje onome brendu koji za najbolju cijenu nudi i odličnu kvalitetu u određenoj kategoriji. 

Nagrada se dobiva na osnovu neovisnog istraživanja koje se provodi na reprezenatativnom uzorku građana Republike Hrvatske koji su stvarni potrošači određenog proizvoda (u ovom slučaju sportskih napitaka i suplementacije za sportaše). 

Istraživanje se provodi DEEPMA (Deep Mind Awareness) metodom koja ispituje zadovoljstvo korisnika. Posebnost i značaj ove nagrade, leži u tome što je ista dana od strane potrošača, a to svakome brendu puno znači.

“Na sve zahtjevnijem hrvatskom tržištu, lokalni potrošači su prepoznali Polleo Sport kao ponuđača sportskih napitaka i dodataka prehrani za sportaše na kojeg se mogu osloniti kada je riječ o najboljem omjeru cijene i kvalitete. 

Čestitamo, ovom prilikom Polleo Sport Hrvatska, na ovom iznimnom uspjehu u okviru Best Buy Award međunarodnog ispitivanja zadovoljstva potrošača najboljom ponudom na tržištu za godinu 2016–2017.” - istaknula je Ivona Makar, prokurist poduzeća ICERTIAS d.o.o koje stoji iza Best Buy Award projekta

U svakoj kategoriji može biti samo jedan pobjednik, stoga je zauzimanjem trona u konkurenciji, Polleo Sport još jednom potvrdio poziciju lidera. 

>> Zvijezdini margarini, majoneza i ketchup dobitnici prestižne medalje Best Buy Award

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije