Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jastrebarsko

Edukacija i druženje za 850 poduzetnika

Jastrebarsko,obrtnici
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
29.05.2014.
u 13:30

Besplatna predavanja, seminari i edukacije za poduzetnike

U subotu se u organizaciji Poslovnog dnevnika u Jastrebarskom održava cjelodnevna edukativno-kulturna manifestacija koja će okupiti 850 malih i srednjih poduzetnika i obrtnika koji će imati priliku slušati besplatna predavanja, seminare i edukacije o vođenju poslovanja – od financija, poreza, kontrolinga do korištenja sredstava europskih fondova, ali i predstaviti svoje proizvode i usluge, najavljeno je na konferenciji za novinare u Jastrebarskom. Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog, rekao je da je to prilika malim i srednjim poduzetnicima da sudjeluju na besplatnim radionicama i prošire vidike i znanje u gradu poznatom po razvoju obrtništva.

Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, potvrdio je da su mali i srednji poduzetnici najžilaviji i najfleksibilniji na tržištu te da im županija pomaže kroz razne financijske programe.

– Zagrebačka županija postala je i sve atraktivnija za ulaganja, ponajprije u gospodarskoj zoni Pisarovina – rekao je župan.

Vjekoslav Rakamarić, pomoćnik ministra obrta i poduzetništva, potvrdio je da su dobri gospodarski pokazatelji za prvo tromjesečje rezultat dobrog poslovanja malih i srednjih tvrtki.

– Činjenica je da su mali i srednji kičma gospodarstva i da se najbrže izvuku iz krize – rekao je Rakamarić. Spomenuo je i kako je krenula edukacija o poduzetništvu već u osnovnim školama, kako bi se djeca što ranija upoznala s tim pojmom. Kako je projekt osmišljen za cijelu obitelj, uz edukativni dio bit će i onaj kulturno-zabavni, od kulinarskih vještina do natjecanja u starim sportovima itd.

>>Svaki kredit HBOR-a veći od sto milijuna kn morat će odobriti Vlada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije