Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isporučio Panasonic

Rekordan broj kamera, LED ekrana, TV projektora na ZOI u Sočiju

Olimpijske igre
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.02.2014.
u 11:33

U Sočiju su postavljena čak 4993 TV monitora, 6993 sustava sigurnosnih kamera.

Iz japanskog Panasonica pohvalili kako su za ove 22. zimske olimpijske igre u ruskom Sočiju isporučili najveći broj sigurnosnih kamera u povijesti Olimpijskih igara, uopće. Izbrojili su čak 6993 sustava sigurnosnih kamera koje su isporučili.

Usto, tvrde, na Olimpijskim igrama rekord je oboren i po broju postavljenih LED zaslona velikih formata po raznim borilištima. Veliki LED zasloni zauzeli su 1727 četvornih metara, stoji u njihovu priopćenju. Panasonic je isporučio veliku količinu audiovizualne opreme za borilišta i druge Olimpijske objekte, uključujući velike LED zaslone, audiosustave, opremu za prijenos, projektore, VIERA televizore i HD vizualnu komunikacijsku opremu. U brojkama, kad je riječ o TV monitorima, u Sočiju su 4993. Projektora je 207, profesionalnim audiosustavima opremljeno je 16 objekata, a u to su uključeni svi objekti poput Olimpijskog sela, medijskog centra...

Osim toga, Panasonicov pothvat bilo je snimanje svečanog otvaranja Olimpijskih igara održanog u Olimpijskom parku u trendovskoj, novoj 4K rezoluciji.

>>Panasonicov novi Lumix za profesionalce, dok Sony cilja kreativce s tabletima

>>Sada su u modi nosivi internet, povezani dom i pametni auti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije