Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LP 700-4 Aventador

Prva slika novog Lamborghinija procurila iz Hrvatske

lamborghini (1)
.
23.02.2011.
u 12:32

Mnogi svjetski automobilski internetski portali objavili su da je fotografiju Lamborghini Aventadora prvo zabunom objavilo hrvatsko izdanje britanskog EVO magazina nepoštujući proizvođačev embargo

Fotografija jedne od najvećih zvijezda skorašnjeg ženevskog salona automobila Lamborghinija LP 700-4 Aventadora, čiji je izgled poznati talijanski proizvođač supersportskih automobila skrivao kao zmija noge, procurila je iz Hrvatske.

Mnogi svjetski automobilski internetski portali objavili su da je fotografiju očekivanog Lamborghini Aventadora prvo zabunom objavilo hrvatsko izdanje britanskog EVO magazina, nepoštujući proizvođačev embargo. Proizvođači često šalju medijima fotografije svojih novih modela, ali s naznačenim datumom kada se one smiju objaviti. Dakako, mnogi automobilski mediji, a pogotovo internetski portali, nastoje se dokopati tih fotografija i među prvima ih objaviti.

Embargo na novi Lamborghinijev model bio je do početka ženevskog autosalona početkom idućeg tjedna.

Hrvatsko izdanje magazina EVO otisnulo je u broju za ožujak najavu za idući broj sa slikom očekivanog nasljednika popularnog modela Murcielago i tako je u medijski prostor stavili prvi na svijetu.

Talijanski superautomobil pokreće 6.5-litreni V12 motor sa 700 KS i 690 Nm. Snagu preko 7-stupanjskog automatskog mjenjača prenosi na sva četiri kotača. Do stotke ubrzava za 2,9 sekundi, a najveća brzina mu je 350 km/h.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
Crollywood
18:50 23.02.2011.

Izgleda kao zmija otrovnica! Kao da kaže sa mnom nema zahebancije.Pravi je. Moram odmah kontaktirati uvoznika da me stavi na listu prvih intresenata... ;-)

CU
cunt
23:36 18.04.2011.

opet mi prvi a kaj da ti velim,,,,,,,,,ko prvi, drek mrvi

KU
kumpare
12:56 23.02.2011.

Premijerka je rekla da je za vas čuvanje koza i ovaca, a ne Lamborgini niti na slici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije