Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
testirao bolid

Izletio pri 160 km/h: Schumacherov 15-godišnji sin doživio nesreću na stazi

Mick Schumacher
DPA/PIXSELL
18.03.2015.
u 15:44

Mladi vozač, nakon uspješnih nastupa na kartingu, početkom ožujka potpisao je ugovor s momčadi Formule 4, Van Amersfoort Racingom.

Mick Schumacher (15), sin slavnog vozača Michaela, doživio je prošlog vikenda nesreću prilikom testiranja bolida u Njemačkoj. Naime, izletio je sa staze Lausitzring u Brandenburgu pri brzini od 160 kilometara na sat, ali srećom pritom nije ozlijeđen.

Mladi vozač, nakon uspješnih nastupa na kartingu, početkom ožujka potpisao je ugovor s momčadi Formule 4, Van Amersfoort Racingom.

Dodajmo kako je njegov otac prema posljednjim informacijama još uvijek u teškom stanju nakon nesreće na skijanju.

>>Schumacherov sin vozi formulu 4: Želim postati svjetski prvak!

>>Schumacherov oporavak je 'bolno spor', a troškovi liječenja su dosegli 13,5 mil. eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije