Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Casting za Zagreb Auto Week

Atraktivne djevojke okupirale Karting Arenu u Zagrebu

Casting za hostese
Foto: Zagreb Auto Week
1/8
03.10.2014.
u 09:48

Zagreb Auto Week održat će se od 10. do 12. listopada u zagrebačkom Arena Centru

Casting za izbor hostesa za šesto izdanje Zagreb Auto Weeka održan je jučer navečer u Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu, javili su organizatori.

Karting Arenu Zagreb okupirale su mnoge prekrasne djevojke koje su potražile svoju priliku da postanu zaštitno lice Zagreb Auto Weeka koji će se od 10. do 12. listopada održati u zagrebačkom Arena Centru. One su pozirale pred objektivom fotoaparata čije se škljocanje umjesto brujanja motora i škripanja guma na trenutke jedino moglo čuti, što je posebice plijenilo poglede vozača, koji su se u to vrijeme našli u Karting Areni.

>> Atraktivne djevojke odazvale se na casting za hostese Zagreb Auto Weeka

Foto: Auto Week Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije