Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva ideja

Kinez došao u Split autom s beogradskim tablicama, evo kako se 'spasio'

Auto s beogradskim tablicama u Splitu
Foto: Snimio čitatelj
1/2
23.10.2018.
u 17:37

"Iz Kine sam, žao mi je, unajmio sam auto u Srbiji", piše na cedulji

Nesnošljivost među pojedinim narodima na području bivše Jugoslavije postala je, čini se, naširoko poznata u svijetu.

Na to barem upućuje slučaj iz Splita, gdje je jedan Kinez došao unajmljenim autom s beogradskim tablicama pa si je odlučio pomoći ceduljom zataknutom na stražnje staklo.

Foto: Snimio čitatelj

– Molim vas, nemojte mi ukrasti registracijsku pločicu. Molim vas. Iz Kine sam, žao mi je, unajmio sam auto u Srbiji – piše na cedulji na engleskom jeziku.

Fotografija poruke objavljena je na Facebooku.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

Ključne riječi

Komentara 130

Avatar Croat
Croat
18:53 23.10.2018.

nisam zagovornik da nastrada bilo ciji auto zbog tablica ali zhvaljujuci glupom narodu daleko vece sanse su da u splitu nastrada auto sa zagrebackim tablicama nego onaj sa beogradskim.

Avatar Mi sami
Mi sami
18:54 23.10.2018.

Kinez Jo Van.

NE
Neonacionalist
18:29 23.10.2018.

Nepotrebno , ja sam ove godine a i proteklih posebice preko ljeta vidio mnogo auta u Splitu sa BG tablicama i nisam čuo da se ikome išta desilo , svakako nije to više neka rijetkost vidjeti automobile sa srpskim tablicamaa u HR i realno vrlo su male opasnosti da će nastradati .možda čak i manje nego li one ZG .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije