Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro im ide

Zarade top modela – najbolje plaćene manekenke zarađuju više nego Cristiano Ronaldo

Victoria's Secret revija
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
03.12.2014.
u 17:39

Najbolje plaćena manekenka i najmoćnije ime u tom svijetu Brazilka je Gisele Bündchen koja je zaradila nevjerojatnih 270 milijuna kuna u protekloj godini

Ono što u svijetu nogometa znači igrati u Real Madridu, to u svijetu modelinga znači igrati za tim Victoria’s Secreta. Uoči revije seksi donjeg rublja u Londonu aktualne su postale teme o njihovim zaradama koje, istini na volju, u prosjeku jesu manje od onih najpopularnijih svjetskih nogometaša, ali su debelo više od bilo kojeg drugog “običnog” posla.

Najbolje plaćena manekenka i najmoćnije ime u tom svijetu Brazilka je Gisele Bündchen koja je zaradila nevjerojatnih 270 milijuna kuna u protekloj godini i tako premašila i najpopularnijeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda koji u Real Madridu igra za plaću od 260 milijuna kuna bruto.

Debelo ispod Gisele, ali i dalje na drugom mjestu, smjestile su se Nizozemka Doutzen Kroes i još jedna Brazilka – Adriana Lima. Njih dvije u ovoj godini zaradile su više od 60 milijuna kuna. Treće mjesto sa 30 milijuna kuna zarade drži još jedna Brazilka – Alessandra Ambrosio.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Posebno je zanimljivo da top četiri dame svjetskog modelinga nisu sišle s trona unatoč tome što je svaka od njih prošla kroz dvije trudnoće.

Naporni treninzi, strogi prehrambeni režim i “beauty sleep” u njihovu slučaju bili su dovoljni za povratak na piste. Gisele, Adriana i Alessandra imaju 33 godine, Doutzen je četiri godine mlađa, ali straha za opstanak Victorijinih anđelica nema. Svake godine stižu mlade generacije, a već sad se kao jedno od najzvučnijih imena nametnula Karlie Kloss (21), koja je samo ove godine zaradila oko 24 milijuna kuna.

>>Evo kako izgleda anđelica Victoria's Secreta nakon neprospavane noći

Komentara 4

TR
trunjo
08:33 04.12.2014.

Eto to je jos jedan od znakova da ovaj svijet ide k vragu.....da jedna djevojka na osnovi svoga izgleda zarađuje više od kvalificiranog kirurga(ili drugog zanimanja ) a na osnovi mrdanja dupetom....to je sramota....Ali ne krivim te djevojke nego luđake koji im daju toliko novca i pozornosti(mediji)...A najžalosnije od svega sve te krpice koje dotične dame nose rade se u nekoj vukojebini gdje se iskorištavaju djeca za 1$dnevno ali koga je to briga na zapadu....Psi laju karavane prolaze

DA
davorradman
20:17 03.12.2014.

A kad se Kristijanu ubroji zarada od sponzora?

AN
Andreeejjj
19:19 03.12.2014.

Pišite u € jble vas kune!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije