Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro i novi album

Detour u studenom nastupa u Tvornici

detour
Foto: PR FOTO
26.09.2014.
u 12:53

U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album 'A što ak' ja...', a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture...

U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album ''A što ak' ja...'', a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak, 7. studenog, u zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncertom stavljaju naglasak na tri dosadašnja albuma, više od deset hit singlova i osam godina glazbenog rada pod imenom Detour, a sve da bi vas počastili najboljom live izvedbom ikad!

Ova electro-acoustic pop skupina predvođena Nenadom Borgudanom, uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec, čine još: Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj). Na koncertu u Tvornici nastupit će u proširenoj postavi, s brass sekcijom koju čine Jakša Kriletić Jordes na saksofonu te Andrej Jakuš na trubi. A pridruženi član Detour tima bit će i VJ Tomislav Brđanović koji će vizualni dojam na stageu i oko njega učiniti nezaboravnim.

'U Tvornici kulture bit će naš najveći koncert dosad i dat ćemo sve od sebe da tako bude u svakom smislu. Spremni smo publici pružiti puna dva sata čistokrvnog glazbenog uzbuđenja i emocija. To je ujedno i promocija našeg trećeg albuma ''A što ak’ ja…'', koji izlazi punih 5 godina nakon posljednjeg albuma ''TV'', izjavio je Nenad.

Zadnje dvije godine pjesme Detoura neizostavni su glazbeni sadržaj svih domaćih radiopostaja, a kontinuirano su se pri vrhu nalazile pjesme Srce veliko, Snijeg te aktualni Daleko. Čak 5 pjesama s novog albuma "A što ak' ja..." već je premijerno emitirano u hrvatskom radijskom prostoru, a tijekom sljedećeg tjedna bend će predstaviti i najnoviji singl "Plešem sama". Ne zaboravimo ipak da će Vas na koncertu u Tvornici rasplesati i pjesme starijeg datuma, ali u novim aranžmanima, poput Ljeto počinje, Mjesec, Gledano sa strane , Prijatelj, Tvoje lice se promijenilo....

ULAZNICE:

Cijena do 15.10. – 40 kn

Cijena od 16.10. do 6.11. – 60 kn

Cijena na dan koncerta – 80 kn.

Potražite ih u Tvornici kulture, Aquarius Music Shopovima u Varšavskoj 13, Maksimirskoj 16 i Branimir-centru te na www.entrio.hr.

>>Premijerno pogledajte spot za singl 'Daleko' grupe Detour

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije