Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivan bend

Premijerno pogledajte spot za singl 'Daleko' grupe Detour

detour
Foto: PR FOTO
1/5
02.06.2014.
u 19:00

Slobodno možemo konstatirati da grupa Detour radi punom parom. Uz nedavne uspješne koncerte na Artikuliranju te zagrebačkom Vintage Industrial Baru svirački sve zapaženiju petorku, predvođenu kantautorom i producentom Nenadom Borgudanom, u skorašnje vrijeme očekuju nastupi u Stubičkim Toplicama, Splitu i Koprivnici...

Slobodno možemo konstatirati da grupa Detour radi punom parom. Uz nedavne uspješne koncerte na Artikuliranju te zagrebačkom Vintage Industrial Baru svirački sve zapaženiju petorku, predvođenu kantautorom i producentom Nenadom Borgudanom, u skorašnje vrijeme očekuju nastupi u Stubičkim Toplicama, Splitu i Koprivnici. Za jesen se pak priprema veliki zagrebački koncert u Tvornici na kojem će promovirati svoj nadolazeći, treći studijski album.

Također, njihov hitoidni singl 'Srce veliko' našao se u drugoj polovici 2013. godine među top 5 najemitiranijih skladbi, prema posljednjem izvješću Hrvatskog društva skladatelja (HDS). Aktualni singl 'Daleko', koji autorski potpisuje Maja Posavec, već je zauzeo mjesto na HRTop40 listi dospjevši prošlog tjedna na 16. poziciju što je dobar pokazatelj da ono što Nenad, Maja i ostatak ekipe rade, ne samo da je prepoznala kritika već i šira publika.

Ovih dana snimljen je i video broj u režiji višestruko nagrađivanog filmskog autora Branka Pašića. Spot na simboličan način prikazuje težnju za slobodom, osobnom identifikacijom i realizacijom kroz prikaz žene u raznim povijesnim razdobljima. Samo od sebe se nametnulo, a i bilo je očekivano, da se glavna uloga prepusti pjevačici i autorici pjesme Maji Posavec, kojoj su se pridružile i plesačice iz plesne skupine ' Black Angels' plesnog centra 'Osmijeh'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije