Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
praznik rada u maksimiru

Bandić najavio da će skuhati 60.000 porcija 'najboljeg' graha

Milan Bandić,grah
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
22.04.2015.
u 16:14

Milan Bandić tvrdi da će ovogodišnja proslava biti bolja i raskošnija od prošlogodišnje

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je najavio proslavu Međunarodnog praznika rada koja će se, u organizaciji Grada Zagreba, tradicionalno održati prvog dana svibnja u Maksimiru.

Bandić tvrdi, pišu 24 sata, da će ovogodišnja proslava biti bolja i raskošnija od prošlogodišnje te da će se podijeliti 60.000 porcija graha.

– Budući da nas je u Zagrebu najviše, moramo imati najviše porcija, a budući da Zagreb ima gradonačelnika koji zna kuhati, onda ćemo napraviti najkvalitetniji grah, ne poništavajući ničije kulinarske sposobnosti i kvalitetu graha diljem Hrvatske. Svi će doći u Maksimir, imat ćemo lijepo vrijeme i bit će prekrasno – rekao je Bandić.

>>Bandić: Nema dokumenata o izboru uprave Holdinga, ni pisanog traga!

>>Bandić na pitanje o smjeni Švaljek: Kaj vas to rajca?

Komentara 49

TH
than
16:32 22.04.2015.

Zar sindikati nisu rekli da ce biti na taj dan u Sisku ?

DO
dosaosam
18:20 22.04.2015.

Mile se osigurao za tri života sad još da to Hanžeković potvrdi na sudu .A gladna fukara tuči će se oko žižljavog graha i slušati bajke o besmrtnom Mili.

PE
petnaestica
17:05 22.04.2015.

zar mu nije dosta graha u zatvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije