Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bijelim omotnicama

Misteriozni bogataš ostavlja novac skriven po gradu, evo zašto!

Bogataš ostavlja novac po gradu
Foto: Twitter
1/2
26.05.2014.
u 08:58

Nepoznata osoba hoda gradom i ostavlja novčanice kao dio projekta "Skriveni novac", a lokacije pak otkriva putem Twittera.

Bijele omotnice s novčanicama od 100 dolara preplavile su San Francisco. Naime, nepoznata osoba hoda gradom i ostavlja novčanice kao dio projekta "Skriveni novac", a lokacije pak otkriva putem Twittera.

Misteriozni bogataš tvrdi da su oni nekretninski magnat koji se želi odužiti zajednici jer ih je učinila bogatima. - Zaradio sam milijune dolara u prošlih nekoliko godina, više nego sam ikada zamišljao, a opet, mnogi moji prijatelji i kolege si ne mogu priuštiti kupnju skromnog doma - ispričao je.

- Odlučio sam dati dio novca kojeg sam zaradio i to na zabavan i kreativan način - dodao je. Osim što se na Twitteru objavi lokacija omotnice s novcem, od onih koji je nađu traži se da objave fotografiju toga što su pronašli, piše The Huffington Post.

Anonimni donator rekao je da se radi o društvenom eksperimentu, a istaknuo je i kako ga zabrinjava nejednakost u bogatstvu u gradu. Najavljeno je da će nastaviti skrivati novac jednom ili dvaput tjedno te da će projekt možda proširiti i na Oakland i San Jose.

>> Beskućnik vs. biznismen: Društveni eksperiment koji će vas rastužiti

Komentara 3

IM
Immanuell
09:25 26.05.2014.

Možda predstavlja tvrtku, pa zato "oni"..... Da je pravi humanitarac i altruist, pomogao bi na drugi način ili može i ovako, ali bez naslikavanja na Twitteru i ostavljanja po 100 dolara na jednom, dva ili tri mjesta. On se zapravo zabavlja na taj način, onome koji nema baš puno u životu nije baš zabavno.

DE
Dex
09:28 26.05.2014.

opet google translate ............ oh boy ..........

Avatar dva4u
dva4u
09:22 26.05.2014.

"Misteriozni bogataš tvrdi da su oni nekretninski magnat " - ajme pravopisa - ON tvrdi da su ONI magnat (znači ON). bravo novinar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije