Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže nevrijeme

Zagreb se sprema za snježnu oluju i 15 stupnjeva ispod ništice

fontana
Tomislav Miletic/PIXSELL
02.02.2012.
u 15:27

Sutra nas čeka oblačno, vjetrovito vrijeme. U noći i ujutro bit će još većinom suho, a zatim se najavljuje snijeg. Temperatura zraka kretat će se od -9 do -6 °C, na okolnom gorju od -15 do -10°C.

Vjetar koji ledi do kosti i danas je rasipao pravi zimski pozdrav stanovnicima metropole, koji osluškuju posljedice snježnih oluja gotovo u svim zemljama regije, a od jučer i u Primorju te Dalmaciji.

Za sutra najavljeno snježno nevrijeme i u gradu podno Sljemena mnoge je odvratila od vikend-putovanja, ali i vožnje te hodanja gradom, pa su možda propustili ljepotu što ju je led ispisao po fontanama na Trgu burze, koje su unatoč temperaturama ispod ništice ipak u funkciji.

A u funkciji je i zimska služba, koja poručuje da je na najvišoj razini. Ulice su već posute solju, a za čišćenje snijega spremna je i sva raspoloživa mehanizacija.

Dežurstvo je u ovim mjesecima navika, a posebno će biti pripravni prije nadolazećeg vikenda, poručuju.  

Sutra nas čeka oblačno, vjetrovito i hladno vrijeme. U noći i ujutro bit će još većinom suho, a zatim se najavljuje snijeg, čije će padaline biti izraženije prema kraju dana. Vjetar će biti umjeren, povremeno i jak sjeveroistočni. Temperatura zraka kretat će se od -9 do -6 °C, na okolnom gorju od -15 do -10°C.

Komentara 3

LU
lutomirski
19:01 02.02.2012.

dali ima oluja za radna mjesta, dali ste ih vec posijali ????

EH
ehh
20:03 02.02.2012.

ehh ja sam bez posla. Tko če platit to grijanje.

TM
trade_mark
09:15 03.02.2012.

svi bumo pomrli! SVI! (sutra slijedi osvještenje: neće biti nikakve oluje, nikakvih -15, nikakvog sudnjegdana... ali novinari vole biti senzacionalisti i k*njat bezveze)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije