Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veći proračun

Za gradnju Muzičke akademije još 15,5 milijuna kuna

Muzička akademija
Patrik Macek/PIXSELL
17.12.2013.
u 08:30

U planiranom povećanju gradskog proračuna od 110 milijuna kuna više će biti izdvojeno za gradnju objekata, ali i obnovu domova za starije i nemoćne

Prihvati li se predloženo dodatno uvećanje proračuna za 2014. godinu u iznosu od 110 milijuna kuna, planirani iznos utrošit će se za obećani završetak radova na Muzičkoj akademiji iduće godine. Za tu će stavku tada biti izbrojeno 15,5 milijuna kuna, pet milijuna kuna utrošit će se za domove za starije i nemoćne, četiri milijuna dobit će ustanova Park Maksimir.

Šest milijuna kuna bit će utrošeno za projekte Centra za gospodarenje otpadom. Grad će povećanje iskoristiti kako bi platio nagodbu od 2,8 milijuna kuna Zavodu Andrija Štampar, a četiri milijuna kuna platit će se ugradnja novih ploča za označavanje ulica i trgova.

Muzička akademija ipak neće biti gotova ove jeseni
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije