Naslovnica Zagreb ZG Život

VIDEO Poznati švedski pustolov zaprosio djevojku pred našom publikom

Jonathan Ljungqvist koji je proputovao više od šezdeset zemalja odlučio je kako u Zagrebu neće govoriti o svojim avanturama, nego o ljubavi. Točnije  o tome kako je uspio spasiti svoju 10-godišnju vezu s djevojkom Amandom kada su bili u krizi
07. listopada 2019. u 20:06 1 komentara 416 prikaza
prosidba
Foto: TEDxZagreb

TEDxZagreb širi pozitivne ideje, ali i - ljubav. Na ovogodišnjem izdanju ove poznate manifestacije pala je i prosidba i to ni manje ne više usred jednog od govora.

zaručnički prsten Sve je oduševio Djevojku zaprosio na neobičan način. Mjesec dana ona nije imala pojma o tome

Inspiracija, nadahnuće, poticaj, širenje optimizma i pozitivnih ideja... Sve su to ciljevi poznatih TED govora čija se domaća inačica po nazivom TEDxZagreb održala prošlog vikenda. Ukupno 14 govornika oduševilo je publiku, a u tome se posebno istaknuo švedski pustolov Jonathan Ljungqvist koji je proputovao više od šezdeset zemalja.

Ipak, odlučio je kako u Zagrebu neće govoriti o svojim avanturama, nego o ljubavi. Točnije  o tome kako je uspio spasiti svoju 10-godišnju vezu s djevojkom Amandom kada su bili u krizi. Par koji je zajedno od tinejdžerskih dana, umjesto da prekine kada se našao u krizi, odlučio je krenuti u jednogodišnji projekt "vraćanja ljubavi". Da je to očito urodilo plodom pokazuje video na kojem iznenađena Amanda svom voljenom Jonathanu govori "da" pred zagrebačkom publikom.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka