Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izmjene i u javnom prijevozu

Očekujte krkljanac: Dio važne zagrebačke prometnice zatvara se na gotovo mjesec dana

Zagreb: Asfaltiranje pothodnika i završetak radova na vrelovodu u Selskoj ulici
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
30.06.2023.
u 11:36

Najavljene izmjene u prometu utjecat će i na javni prijevoz, točnije na liniju 109 koja onuda prolazi, a očekuju se i povećane prometne gužve.

Zbog potrebe izvođenja radova na sanaciji željezničko-cestovnog podvožnjaka koje Hrvatske željeznice izvode u sklopu rekonstrukcije pruge od Zaprešića do Glavnog kolodvora, Selska cesta na dijelu od Prilaza baruna Filipovića do Zagorske ulice bit će zatvorena za sav promet u od 1. srpnja u 7 sati do četvrtka 27. srpnja 2023. u 18 sati.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

  • Smjer sjever: Selska – Zagorska – Tomislavova – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića – Selska i

  • Smjer jug: Selska – Prilaz baruna Filipovića – Vodovodna – Zagorska – Selska

POVEZANI ČLANCI:

Također, zbog izvođenja radova na sanaciji pješačkog pothodnika na istoj lokaciji, pothodnik će biti zatvoren za pješake od petka 7. srpnja do srijede 26. srpnja 2023. godine do 18 sati.

"U navedenom periodu, sugrađane, odnosno pješake koji koriste navedeni pothodnik molimo da koriste pješački prijelaz u Vodovodnoj ulici ili pothodnik na Zagrebačkoj cesti, a sve ostale sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, kao i za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu", navode u priopćenju iz Grada.

Najavljene izmjene u prometu utjecat će i na javni prijevoz, točnije na liniju 109 koja onuda prolazi. Za vrijeme radova, autobusna linija 109 (Črnomerec - Dugave) prometovat će izmijenjenom trasom kako slijedi:

Obilazni pravac linija 109

  • Črnomerec - uobičajenom trasom do Zagrebačke ceste – (desno) Zagrebačka cesta – (lijevo) Tomislavova ulica – (ravno) Zagorska ulica – (desno) Selska cesta – dalje uobičajenom trasom prema Dugavama.
  • Dugave – uobičajenom trasom do raskrižja Selske ceste i Zagorske ulice – (lijevo) Zagorska ulica – Tomislavova ulica – (desno) Zagrebačka cesta – (desno) Prilaz baruna Filipovića – (lijevo) Selska cesta – dalje uobičajenom trasom prema Črnomercu.

Za vrijeme radova, privremeno se neće koristiti sljedeća autobusna stajališta: Prilaz Baruna Filipovića i Selska na Prilazu baruna Filipovića te stajalište Zagorska na Selskoj cesti u smjeru Črnomerca. Autobusna linija će koristiti autobusno stajalište Prilaz baruna Filipovića na Zagrebačkoj cesti i autobusno stajalište Zagorska na Zagorskoj cesti.

VIDEO Počeli radovi na produženju Branimirove ulice u Sesvetama

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:35 30.06.2023.

Sve ok za grad ali nije mi jasno zašto autocestu prema Macelju popravljaju na dvije dionice sada usred sezone umjesto u vrijeme kada nije bilo turista. Nikada kod nas organizirane države

EJ
ejStef
12:46 30.06.2023.

Zar ne postoji 8. mjesec za takve radove? Ovo je čudesno, opet će to biti neka sabotaža...

MK
marcel.kocan
12:40 30.06.2023.

A inače nije krkljanac i bez toga? Jučer mi je trebalo 2 sata od dubrave do prečkog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije