Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom ljeta

Velika Gorica: U vrtiće i škole uloženo je 2,8 milijuna kuna

Obnova škole Nikole Hribara
Kronike VG
31.08.2013.
u 22:49

U Osnovnu školu Nikole Hribara ovoga je ljeta uloženo 370 tisuća kuna. Traju završni radovi kako bi djeca ove godine mogla ljepše proslaviti 30.-tu obljetnicu škole.

U vrtiće i škole tijekom ljeta uloženo je 2,8 milijuna kuna. Samo je na Dječji vrtić Žirek tijekom ljeta otišlo 250 tisuća kuna. Ali svaka je sjela na svoje mjesto i mališane će dočekati sasvim novi izgled vrtića.

- Zamijenjene su podne obloge, uređeni sanitarni prostor, dio polivalentnog prostora, te zamjenjene instalacije i uređeno stubište – kaže Sandra Crnić, ravnateljica Dječjeg vrtića Žirek.

Još je potrebno novo igralište i kuhinja – i vrtić će zasjati novim sjajem.

- Gledali smo primarno onaj dio gdje se više boravi da to bude uređenije, a vani bi nam trebalo još igralište opremiti i sljedeće godine planiramo urediti i sanirati našu kuhinju koja priprema obroke za 600 – 650 osoba, tako da slijedi još jedno veće ulaganje – najavljuje ravnateljica za Kronike VG.

 Pripreme za okruglu obljetnicu

 Sve je spremno i za početak nove školske godine. U Osnovnu školu Nikole Hribara ovoga je ljeta uloženo 370 tisuća kuna. Traju završni radovi kako bi djeca ove godine mogla ljepše proslaviti 30.-tu obljetnicu škole.

- Ove godine smo riješili sanitarne čvorove za učenike od prvog do četvrtog razreda, potreba za školu ima jako puno, evo sada se trenutno uređuje i fasada škole, a do prosinca imamo plan urediti i hol – priča nam Zdenko Iličić, ravnatelj OŠ Nikole Hribara.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije