Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo ga je zanijelo'

Svjedok nesreće sa skupocjenom jurilicom: 'Pagani je prešao u Fordovu stranu, ali najviše je kriv asfalt'

Foto: Čitatelj
1/6
03.09.2022.
u 08:30

- Taj asfalt je sklizak kao led. Možete misliti kako je nama po zimi kada onakve gume i felge ne drže Paganija - kaže nam Zagrepčanin

Skupocjeni automobil Pagani sudjelovao je u petak oko 17.10 sati u prometnoj nesreći u zagrebačkim Mlinovima gdje se sudario s Fordom Fiestom. Prema informacijama policije, u nesreći nitko nije ozlijeđen, a Zagrepčanin koji je svjedočio sudaru opisao je što se dogodilo. 

- Pagani je prešao u Fordovu stranu trake, ali najviše je kriv tu asfalt u Mlinovima koji se ne popravlja već deset godina i koji je jako sklizak. Najveću krivicu pripisujem hrvatskim cestama i Gradu Zagrebu koji to ne održava. Taj asfalt je sklizak kao led. Možete misliti kako je nama po zimi kada onakve gume i felge ne drže Paganija - kaže Dubravko Gregorin koji nam je ustupio i snimku sudara.

Pagani je, dodaje, vozio normalno i ispod ograničenja propisanog na tom području. 

- Samo ga je zanijelo, nije čovjek kriv. Najviše naša cesta - ističe. 

VIDEO Nije sve išlo glatko: Vučna služba dignula oštećenu skupocjenu jurilicu

Mnogi su mještani netom prije nesreće bili na ulici i gledali "superautomobile" koji su prolazili Mlinovima. Kada je došlo do sudara, Gregorin navodi kako je on prvo otišao pomoći čovjeku koji je vozio Forda Fiestu. 

- Vidio sam da je dobro, da nije ozbiljnije ozlijeđen - kaže te dodaje kako su osobe iz Paganija odmah izišle.

Jučer je u Zagrebu, podsjetimo, organizirana manifestacija “Supercar Owners Circle Croatia 2022”. Ispred katedrale tako je predstavljeno čak 60 najprestižnijih, skupocjenih jurilica iz svijeta Lamborghinija, Bugattija, Ferrarija...

1/10
Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
08:50 03.09.2022.

Znači bolje drži fiesta... Hoće to kad u zavoju isporučiš 300ks na zadnje kotače. Da, kriv je asfalt., a ne konj za volanom.

MT
makan tahi
08:46 03.09.2022.

na snimci se vidi drugačije: već u prolazu kamere voze 50-60km/h i onda se čuje da paganini daje gas pri čemu mu zadnji kraj bježi i prelazi u lijevu traku gdje udara u forda: asfalt je loš pun grba i rupa i još je nizbrdica pa mu je zadnji kraj dodatno olakšan što je pogodovalo proklizavanju, pravi vozač je trebao uzeti u obzir sve faktore

PO
poluprovokator
08:53 03.09.2022.

Asfalt je tu od uglancanih kamenčića i sjaji se. Grip nikakav pogotovo kad je višak vlage u zraku. Na tenkama se skližem metar sa korak zaleta. Pagani je namjerno dao previše gasa i izgubio grip ali vozač nije iskontrolirao zanošenje. Drugim rječima vlasnik nezna voziti takav auto ili je bio pod uticajem alkohola/opijata pa je usporeno reagirao. Osiguranje će ga pokriti al ce mu ostat sramota da nezna vozit svoj auto;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije