Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulice mijenjaju imena

Stižu promjene u Ivanju Reku: 'Neka maknu ideologiju iz naših ulica, samo da mi to ne moramo plaćati'

15.03.2023.
u 18:10

Na stol Mjesnog odbora Ivanja Reka došao zahtjev da se promjene imena četiriju ulica.Uputili su ga Svjetski židovski kongres, Documenta, povjesničari Ivo Goldstein i Hrvoje Klasić te odvjetnik Erol Šehu. Klasić kaže da je optimističan da će se promjena dogoditi uskoro

Ključne riječi

Komentara 8

HA
hartijisrpskojudišpet
18:23 15.03.2023.

Jaka ekipa lažljivaca se okupila da "vaspitaju" Hrvate. 🤨

ST
Startrack
18:50 15.03.2023.

Hoce li iko maknut imena titinih ulica i takve ekipe. Tj ekipe koja je izvrsila genocid nad Hrvatima.

Avatar SileZla
SileZla
18:26 15.03.2023.

Svjetski židovski kongres, Documenta, povjesničari Ivo Goldstein i Hrvoje Klasić te odvjetnik Erol Šehu trebaju obeštetiti građane i tvrtke za troškove promjene dokumenata i promjene u registrima, ako prođe ovaj prijedlog. Ovo pravilo bi trebalo ući u zakon. Tko predlaže promjenu, mora osigurati sredstva za prouzročene troškove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije