Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dva dana

Skijalište Sljeme privremeno se zatvara zbog zasnježenja staza

Crveni spust Sljeme
Daniel Kasap/Pixsell
02.02.2014.
u 13:55

Ukoliko ne dođe do nepredviđenih promjena, Skijalište Sljeme nastavlja s radom u srijedu.

Skijalište Sljeme bit će zatvoreno 3. i 4. veljače radi dodatnog zasnježivanja skijaških staza, javlja ustanova Upravljanje sportskim objektima.

Niske temperature najavljene za bit će iskorištene za dodatno zasnježenje skijaških staza kako bi staze pokrili dovoljnom debljinom snijega. Tako pripremljene staze trebale bi omogućiti sigurno skijanje i u razdoblju za koje je najavljeno zatopljenje. Ukoliko ne dođe do nepredviđenih promjena, Skijalište Sljeme nastavlja s radom u srijedu.

>>Na Sljemenu izletjela ralica, zatvorena Sljemenska cesta

Komentara 4

BR
Brasileiro
17:19 02.02.2014.

Brže s time, taman počme sezona pa prekid.

PR
Prunus
19:12 02.02.2014.

Na Sljemenu je ledeno.

ST
strsljen2013
11:33 03.02.2014.

Sljeme zatvoreno nema snijega. Sljeme zatvoreno ima snijega. Sljeme zatvoreno zaledila se staza. Sljemenske staze se zalijevaju vodom da se zalede. Kako god okreneš Sljeme je uglavnom zatvoreno a novci cure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije