Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST LINIJA

Samobor uvodi besplatan javni prijevoz

Foto: Grad Samobor
24.04.2020.
u 16:45

Predviđeno je da sve gradske linije dolaze na AK Samobor u isto vrijeme, a kako bi stigli na liniju koja vozi do Podsuseda, a odakle je moguće putnicima vezati se na postojeće ZET i HŽ linije.

Sukladno novim mjerama koje je jučer predstavio predsjednik Vlade Republike Hrvatske od ponedjeljka 27. travnja 2020. godine uvode se javne gradske i prigradske prijevozne linije, predstavnici Grada Samobora održali su danas prijepodne hitni sastanak s predstavnicima samoborskih prijevoznika i dogovorili da Samobor uvodi besplatne autobusne linije, točnije njih šest, na sljedećim relacijama:

Samobor – Hrastina – Domaslovec – Podsused – Samobor

Samobor – Bregana – Grdanjci – Samobor

Samobor – Bobovica – Otok – Medsave – Celine – Gradna – Samobor

Samobor – Rude – Braslovje – Samobor

Samobor – Kladje – Galgovo – Samobor

Samobor – Lipovec – Samobor

Predviđeno je da sve gradske linije dolaze na AK Samobor u isto vrijeme, a kako bi stigli na liniju koja vozi do Podsuseda, a odakle je moguće putnicima vezati se na postojeće ZET i HŽ linije.

Ovime se ukida dosadašnja izvanredna autobusna linija za zdravstvene djelatnike i službene osobe, a oni će koristiti nove linije.

Prijevoz će se odvijati sukladno svim propisanim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske do 10. svibnja 2020. godine. Karte se neće naplaćivati.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar SharonZO81
SharonZO81
09:49 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:23 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:18 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije