Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozači, oprez!

Radovi u Zagrebu na sve strane: Na Slavonskoj se kopa do ožujka, sutra zatvoren trg u centru grada

Zagreb: Obustavljen promet Jurjevskom ulicom zbog hitne sanacije kolnika
Marko Prpic/PIXSELL
31.01.2023.
u 15:38

Iz Grada vozače mole za razumijevanje zbog mogućih gužvi te pozivaju na oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

Radovi na prometnicama u Zagrebu u centru, ali i na istoku grada u sljedećim će danima, ali i tjednima uvjetovati i izmjene u prometu. Od jučer je zbog sanacije raskopana ulica V. Ravnice na dijelu od Ulice kneza Branimira do ulice XI. Ravnice, a tako će ostati sve do petka 10. ožujka do 17:00 sati do kada će biti zatvorena za sav promet, osim za vozila gradilišta i stanara.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

  • V. Ravnice – Ulica kneza Branimira – I. Ravnice – Ulica Jurja Dalmatinca – I. Ravnice – XI. Ravnice – V. Ravnice i
  • V. Ravnice – XI. Ravnice – Ulica Dragutina Mandla – Ulica kneza Branimira – V. Ravnice.

Na istoku grada kopa se na Slavonskoj aveniji gdje od danas do 16. ožujka traju radovi na izgradnji prometnog traka za desno skretanje i pješačko-biciklističke staze neposredno prije raskrižja s Ulicom Sv. Ivana (Ivanja Reka). Promet će se na toj dionici odvijati suženim dijelom kolnika.

Radi se i u centru grada. Za potrebe smještaja auto-dizalice radi podizanja tereta na objekt Marulićev trg k.br. 16, Trg Marka Marulića na dijelu od Vodnikove ulice do Ul. Frkaša Vukatinovića sutra će biti zatvoren od 7 do 13 sati. Obilazak za sva vozila bit će trasom Vodnikova – Savska – Ul. Farkaša Vukatinovića – Trg Mažuranića.

Predstojećeg vikenda, pak, Ulica Nike Grškovića od kbr. 4 do 14 bit će zatvorena tijekom noći od 0.30 do 3.30 sati zbog otvaranja DTK (digitalno-telekomunikacijskih) zdenaca.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

  • N. Grškovića - Voćarska - Vončinina - Vlaška - Šoštarićeva – Trg J. Langa - Ribnjak - N. Grškovića
  • Ribnjak - Medvešćak - Mirogojska - Rockfellerova - N. Grškovića

Iz Grada vozače mole za razumijevanje zbog mogućih gužvi te pozivaju na oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

>> VIDEO: Nove cijene goriva: Od idućeg tjedna poskupljuju benzin i dizel?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije