Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI GRAD VELIKIH ULAGANJA

Dosad ste ga gledali samo s autoputa prema moru: Tik do Zagreba raste 'europski grad budućnosti'

11.03.2024.
u 11:53

Duh u boci gradit će destileriju s kušaonicom, do jeseni će niknuti retail park Supernove, a Podrum Mladina pokreće veliki projekt u sklopu kojega će urediti i muzej vinarstva

Komentara 9

ŠS
Štap sa glavom
12:16 11.03.2024.

Taj gradić ima toliko trgovačkih centara da bi u slučaju neke katastrofe mogli pola godine živjeti od robe koja je u njima i sada se gradi još jedan. Kada se nudila nekakva konkretna proizvodnja svi su bili protiv.

Avatar Hazl113
Hazl113
12:32 11.03.2024.

A koji je to grad, Jaska?

IG
IgorY
12:58 11.03.2024.

Puno priče o jaskanskim vinima, a recimo u gradu ne postoji niti jedna vinoteka. Odite negdje van i nije moguće da toga nema. Nema niti jedne trgovine u kojoj možete kupiti lokalne proizvode. u gradu postoji samo jedan normalan lokal u kojemu možete nešto pojesti i jedna picerija. Za sve ostalo morate u okolicu, recimo kod vinara gdje se trebate naručiti. Normalno bi bilo da vinari svoje lokale imaju u gradu, a u sklopu njihovih vinarija da su kušaone u kojima se eventualno može dobiti sir, šunka i tome slično, a da isto restorani budu u gradu. Suludo je da država daje poticaje za restorane. Na kraju svega dobar dio njih postaju ugostitelji umjesto da su vinari. Prošećite gradom pa će te vidjeti hrpu sitnih investicija koje apsolutno ničemu ne služe ( ma služe jasno, ali ne građanima...) Stvari su vrlo daleko od toga kakvim se žele prikazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije