Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ulaganja Supernove

Gradi se novi šoping-centar u blizini Zagreba, znamo i lokaciju

Foto: Supernova Grupa
1/2
29.02.2024.
u 10:43

Planirano otvorenje trgovačkog centra Supernova Jastrebarsko očekuje se tijekom jeseni 2024. godine. Budući centar bit će smješten na zemljištu od 16.000 četvornih metara, a ondje će svoje trgovine imati renomirani brendovi – Eurospin, JYSK, Sinsay, Bipa, Deichmann...

Supernova Grupa najavila je početak izgradnje svog 17. trgovačkog centra u Hrvatskoj, Supernova Jastrebarsko. Novi trgovački centar, točnije retail park, nalazit će se u jugozapadnom dijelu grada Jastrebarskog, na raskrižju ulica Većeslava Holjevca i Nikole Tesle, s lakim pristupom centru grada i autocesti.

1/3

Planirano otvorenje trgovačkog centra Supernova Jastrebarsko očekuje se tijekom jeseni 2024. godine. Budući centar bit će smješten na zemljištu od 16.000 četvornih metara i sadržavat će renomirane brendove – Eurospin, JYSK, Sinsay, Bipa, Deichmann i dr., a u sklopu centra nalazit će se i café bar. Retail park osmišljen je kako bi zadovoljio potrebe lokalne zajednice pružajući raznoliku ponudu trgovina i ugostiteljskih sadržaja.

"Izgradnja Supernove Jastrebarsko predstavlja nastavak naše predanosti ulaganju diljem Hrvatske. Najnoviji trgovački centar u Jastrebarskom nedvojbeno će potaknuti gospodarski razvoj Jastrebarskog i okolice, pružajući lokalnom stanovništvu novo iskustvo kupnje i široku lepezu mogućnosti za sve potrošače", rekao je Markus Pinggera, direktor Supernova Grupe.

Supernova grupa međunarodna je tvrtka sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. Grupa u Hrvatskoj upravlja trgovačkim centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Cvjetni, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega, Križevci te zagrebačkim trgovačkim centrima Centar Kaptol i Branimir mingle mall. Osim Hrvatske, Supernova Grupa prisutna je i na tržištima Slovenije, Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske.

Komentara 3

OL
olujasviholuja2
12:09 29.02.2024.

Da nema novaca nebi se gradio , znaći da ima i da se dosta troši

VJ
Veli Jože
19:08 29.02.2024.

Vidjeli stranci da Hrvati štrajkovima dobivaju povišice,a troše kao sumanuti.Stoga izgraditi centre za šoping da se euri vrate odakle su i došli.

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
21:45 29.02.2024.

Napokon, nemamo niti jedan šoping centar i srećom se netko dosjetio izgraditi ga. Središta gradova neka propadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije