Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MAKSIMIRU

Pravi primjer dobrosusjedskih odnosa: 'Bravo, da su barem svi susjedi takvi'

Decorated Christmas tree
Foto: Karl-Josef Hildenbrand
1/2
12.12.2021.
u 21:00

Objava je u kratkom vremenu skupila tisuće pozitivnih reakcija i komentara.

Da odnosi među susjedima mogu biti itekako dobri dokazuje priča s Maksimira. Član Facebook grupe Zakaj volim Zagreb podijelio je priču o jednom božićnom drvcu ispred zgrade.

Foto: Screenshot Facebook

- Stanari stambene zgrade u Maksimiru postavili su vlastiti 6-7 metara visoki bor pred zgradu, a onda su organizirali zajednicko kićenje drvca od strane svih klinaca iz haustora koristeći ukrase koje je svatko donio sa sobom (odrasli su postavili rasvjetu).- stoji u objavi.

Objava je u kratkom vremenu skupila tisuće pozitivnih reakcija i komentara.

- Kada bi barem svi tako. Kod nas u Zaprešiću su pokradeni ukrasi sa borova na šetnici. Ipak, nikada ne treba odustajati jer samo se vlastitim primjerom može mijenjati svijet. Još jednom bravo za ove divne stanare! - komentirali su neki dok drugi redom čestitaju susjedima na ovoj lijepoj božićnoj priči.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije