Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Poginuo policajac: 'Udario je motorom u ogradu i odletio u jarak'

- Zbog prometne nesreća na čvoru 3 - JANKOMIR zatvoren je za sav promet izlaz za Zagreb zapad u smjeru Bregane. Promet se odvija obilazno preko čvora Zaprešić - izvijestio je HAK.
26. ožujka 2019. u 22:23 4 komentara 14840 prikaza
Ilustracija
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Na čvoru Jankomir u Zagrebu večeras je poginuo policajac na motociklu koji se navodno s kolegama vraćao s terena u Slavoniji. Nesreća se dogodila oko 19 sati, izvijestila je policija.

Kukljanovo: Šest osoba ozlijeđeno u sudaru dva osobna automobila UŽAS Strašna prometna nesreća na Kukuljanovu: Čak šest osoba ozlijeđeno

Policajac se na službenom motociklu kretao iz smjera motela Plitvice prema Jankomiru.

Više detalja trebalo bi biti poznato nakon očevida.

- Udario je motorom u ogradu i odletio u jarak. Kolege su odmah dotrčali do njega i nazvali su hitnu - rekao je čitatelj za 24 sata.

- Zbog prometne nesreća na čvoru 3 - JANKOMIR zatvoren je za sav promet izlaz za Zagreb zapad u smjeru Bregane. Promet se odvija obilazno preko čvora Zaprešić - izvijestio je HAK.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • KraljHrvata:

    Njegov mladi život ne smije biti izgubljen uzalud.Sudstvo mora odstupiti kompletno i pustiti nove sudce da osude sve pljačkaše Hrvatskog naroda i pomoćnike čoporativno iz sudske ergele zaslužne za ne provođenje zakona.Amen i neka bude tako.

  • schwertransport:

    Najveci uzrok smrtnosti na hrvatskim cestema je BRZINA i .

  • AfganistanskiHrvat:

    Teško je na bilo koji način izgubiti život a naročito mlad. Pri tome bih upitao da li su u Policijskoj akademiji zaposlili instruktore vožnje ili policija još uvijek završava akademiju bez položenog vozačkog? Novinari? Može li članak o tome?