Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Zagrebu

Poginuo policajac: 'Udario je motorom u ogradu i odletio u jarak'

Ilustracija
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.03.2019.
u 22:23

- Zbog prometne nesreća na čvoru 3 - JANKOMIR zatvoren je za sav promet izlaz za Zagreb zapad u smjeru Bregane. Promet se odvija obilazno preko čvora Zaprešić - izvijestio je HAK.

Na čvoru Jankomir u Zagrebu večeras je poginuo policajac na motociklu koji se navodno s kolegama vraćao s terena u Slavoniji. Nesreća se dogodila oko 19 sati, izvijestila je policija.

Policajac se na službenom motociklu kretao iz smjera motela Plitvice prema Jankomiru.

Više detalja trebalo bi biti poznato nakon očevida.

- Udario je motorom u ogradu i odletio u jarak. Kolege su odmah dotrčali do njega i nazvali su hitnu - rekao je čitatelj za 24 sata.

- Zbog prometne nesreća na čvoru 3 - JANKOMIR zatvoren je za sav promet izlaz za Zagreb zapad u smjeru Bregane. Promet se odvija obilazno preko čvora Zaprešić - izvijestio je HAK.

Komentara 4

KR
KraljHrvata
23:10 26.03.2019.

Njegov mladi život ne smije biti izgubljen uzalud.Sudstvo mora odstupiti kompletno i pustiti nove sudce da osude sve pljačkaše Hrvatskog naroda i pomoćnike čoporativno iz sudske ergele zaslužne za ne provođenje zakona.Amen i neka bude tako.

AF
AfganistanskiHrvat
22:47 26.03.2019.

Teško je na bilo koji način izgubiti život a naročito mlad. Pri tome bih upitao da li su u Policijskoj akademiji zaposlili instruktore vožnje ili policija još uvijek završava akademiju bez položenog vozačkog? Novinari? Može li članak o tome?

SC
schwertransport
08:07 27.03.2019.

Najveci uzrok smrtnosti na hrvatskim cestema je BRZINA i .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije