Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jankomir – Žitnjak

Pet gradskih četvrti traži povećanje broja polazaka na liniji busa 107

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
22.10.2021.
u 11:15

Zahtjev za povećanje broja polazaka je dio zajedničke inicijative gradskih četvrti Peščenica – Žitnjak, Trnje, Trešnjevka sjever i jug te Stenjevec.

Vijeće gradske četvrti Stenjevec na svojoj je četvrtoj sjednici jednoglasno prihvatilo zaključak kojim se od ZET-a traži povećanje broja polazaka na autobusnoj liniji 107, koja vozi od Jankomira do Žitnjaka i obrnuto. Jedna je to od najvažnijih autobusnih trasa koja povezuje istok i zapad hrvatske metropole, s okretištima u industrijsko-trgovačkim zonama, a problem je to što linija nema polaske od devet do 12 te od 17 do 20 sati.

Zahtjev za povećanje broja polazaka, spomenimo, pritom je dio zajedničke inicijative gradskih četvrti Peščenica – Žitnjak, Trnje, Trešnjevka sjever i jug te Stenjevec.

– Možemo potvrditi da su u tijeku razgovori s nadležnim službama Grada Zagreba i predstavnicima četvrti. Nakon što se svi usuglase, prihvaćeni ćemo zaključak pustiti u proceduru te po dobivanju rješenja nadležnog gradskog ureda primijeniti izmjene u rasporedu polazaka autobusne linije 107 – kažu u ZET-u. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije