Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz ZET-a

Linija 273 vozi izmijenjenim rasporedom, a ponovno se mijenjaju peroni na Črnomercu

Dubec, autobus
Patrik Macek/PIXSELL
16.02.2021.
u 07:54

Od sutra će privremeno će izvan funkcije biti peron 15 (uz Ilicu), a autobusna linija 109 (Črnomerec - Dugave) kao početno stajalište privremeno će koristiti peron 5.

Zbog radova u Ulici Augusta Šenoe koja će biti zatvorena za promet, autobusi linije 273 (Dubec - Sesvete - Lužan), prometovat će radnim danima do 2. ožujka, od 8 do 17 sati, prema izmijenjenom redu vožnji, javljaju u ZET-u. Zadnji polazak iz Lužana, prije početka radova, bit će tako ostvaren u 7.35 sati, a iznimno će biti propušteni polasci iz Dupca u 11.30 te polazak iz Lužana u 12 sati. Prvi redovni polazak ostvarit će se u 16.30 sati iz Dupca, a i iz Lužana u 17 sati.

Obavijesti stižu i oko radova na terminalu Črnomerec, koji su još uvijek u tijeku. Od sutra će privremeno će izvan funkcije biti peron 15 (uz Ilicu), a autobusna linija 109 (Črnomerec - Dugave) kao početno stajalište privremeno će koristiti peron 5. Autobusne linije 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec - Poljanica - Gornja Bistra) će kao prolazno stajalište koristiti peron 4, a tramvajske linije 6 (Črnomerec - Sopot) i 11 (Črnomerec - Dubec) umjesto s perona 1, privremeno će polaziti s perona 2.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije