Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmetanja

Lažna vozila Taxi Cammeo na zagrebačkim prometnicama

Cammeo (1)
Petar Glebov/PIXSELL
29.09.2011.
u 09:18

Nadamo se da je ovo zadnja slamka spasa Radio taksi Zagreba i neprofesionalnim nakanama, komentirao je tehnički direktor Medić. Taxi Cammeo tako pravda veći broj vozila na cestama od dozvoljenih dozvola, prozivaju konkurenti.

Na zagrebačkim prometnicama odnedavno su uočena vozila vrlo slična vozilima Taxi Cammea, zbog čega je  Dražen Medić, tehnički direktor ove tvrtke upozorio na mogućnost krađe identiteta i lažnog predstavljanja pojedinaca da rade za Taxi Cammeo. Upozorava i da je cijena prijevoza lažnih pružatelja usluga različita od cjenika Taxi Cammea.

– Vizualno kopiraju naša vozila da bi prevarili suputnike. Jedino na što možemo skrenuti pažnju je da vozači ne nose naše radne odore te, naravno, ne izdaju račune. Ali svakako svojim ponašanjem štete ugledu grupacije Taxi Cammeo i omalovažavaju dostojanstvo naših radnika i naših putnika – komentirao je Medić.
Ujedno je prozvao i svoju konkurenciju u gradu podno Sljemena.

– Nadamo se da je ovo i konačno zadnja slamka spasa Udruženju Radio taksi Zagreba i njihovih neprofesionalnih nakana – komentirao je Medić naglašavajući kako Taxi Cammeo neće odustati od svoje poslovne vizije i namjere da se taksi-tržište konačno liberalizira, a vozačima vrati dostojanstvo i dignitet ove profesije.

Konkurencija: Taxi Cammeo tako pravda manjak dozvola
O ovim optužbama oglasi se i Radio Taksi Zagreb, ističući da na taj način vrlo lukavo Taxi Cammeo pravda veći broj vozila na cestama od dozvoljenih dozvola koje su im izdane.

- Svjedoci smo ovih dana da tzv. Grupa Cammeo odbrojava svoje zadnje dane, a onaj tko gubi utakmicu ima pravo da se i ljuti. Ovakvim jeftinim trikovima skreće se pozornost od stvarnog problema koje ima, a to je kompletan raspad sistema u njihovom poslovanju, komentirali su iz konkurentskog Radio Taksija.

Sve je to rezultiralo većim korištenjem naših usluga, pohvalili su se iz Radio Taksija dodajući kako su gubitnici Taxi Cammeo, koji nisu dobili dodatnih 175 dozvola za vozila bez propisnog uređenja i kvalificiranih vozača.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Niškorist
Niškorist
09:47 29.09.2011.

Ovo je smiješno, trebala bi inspekcija i policija kontrolirat rad Cammea !

Avatar Pezo
Pezo
12:17 29.09.2011.

To je tako zato jer policija nesmije dirati takve kao što ja Cammeo, Presečki prijevoz iz Zlatara i normalno da vlasnici tih firmi rade što hoče.

AN
AnaB1982
12:05 29.09.2011.

Kaj je ovo...bug s minusima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije