Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bandić i Bozanić: stisak ruke na sastanku školskih ravnatelja

Gradonačelnik koji je bio u društvu gradskog pročelnika za obrazovanje Ivice Lovrića s kardinalom je izmijenio nekoliko riječi
16. prosinca 2014. u 13:15 13 komentara 2710 prikaza
Kardinal Josip Bozanic susreo se danas u Nadbiskupskom pastoralnom institutu s ravnateljima skola
Foto: Patrik MacekPixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić susreo se danas u Nadbiskupskom pastoralnom institutu s ravnateljima škola, a susretu je nazočio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u društvu gradskog pročelnika za obrazovanje Ivice Lovrića.

Iako nije poznato po kojoj je dužnosti gradonačelnik došao jer mu je odlukom suda zabranjeno obnašati svoju dužnost, izmijenio je nekoliko riječi s kardinalom i ravnateljicom VII. gimnazije Ljiljom Vokić, kao i s brojnim drugim ravnateljima.

Kardinal Josip Bozanic susreo se danas u Nadbiskupskom pastoralnom institutu s ravnateljima skola | Autor : Patrik MacekPixsell Foto: Patrik MacekPixsell

Nadbiskupijski pastoralni institut Zagrebačke nadbiskupije je inače nastavno-obrazovna, a po potrebi i istraživačka ustanova Zagrebačke nadbiskupije.

Bandić popio kuhano vino na otvorenju Ledenog parka: 'Prekrasno je, oduševljen sam'

Financije
Vrhunska edukacija
OTKRIVAMO: Kako top menadžeri, unatoč manjku vremena, savladavaju MBA programe?

A1 izdvaja za Vas

  • Picard47:

    Pa ljudi ovo je SEKULARNA država a pojam sekularnosti ne isključuje slobodu govora. To znači da u ime moderne države ne možemo začipati usta Crkvi. To je vraćanje u 'srednji vijek' i nema veze sa tolerancijom i poštivanjem različitosti. Tako ... prikaži još! da....uspregnite malo svoje jezike i ako vas nije briga s kim Bandić priča odite lajat na druge vijesti. Ali ako vas zanima lajanje kao takvo onda ja nisam stručnjak za vaše probleme pa vam i ne mogu pomoći.

  • PericaVeliki:

    Taj je neuništiv. Bu prešel u fratre...

  • chemica:

    Crkva, moralna vertikala u Hrvata.