Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK POZIVA NA STRPLJENJE

Kaos na zagrebačkoj obilaznici: Kolona vozila duga 25 kilometara

HAK
16.07.2021.
u 18:59

Kolona je već od čvora Zaprešić

Hrvatski autoklub upozorio je vozače na pojačan promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i na većini graničnih prijelaza u oba smjera.

Na zagrebačkoj obilaznici nastala je velika kolona koja je u jednom trenutku iznosila i 30 kilometara.

- Promet teče usporeno u koloni između čvorova Jankomir i Ivanja Reka u smjeru istoka (Lipovca). Kolona je već od čvora Zaprešić na autocesti A2 i duga oko 25 km - izvijestili su iz HAK-a, moleći vozače za strpljenje.

Što se tiče gužve na A2, promet je usporen i kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Republike Slovenije. Kolona vozila duga je oko 2,5 km.

Radovi na A3

Inače, na A3 trenutno je u tijeku više radova. Zbog radova na Jankomirskom mostu na ulazu u grad Zagreb u smjeru istoka, vozi se jednim trakom. Radovi na toj lokaciji traju do 28. kolovoza 2021. god.

Do 10.rujna zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Lučko vozi se po dva sužena traka u oba smjera, uz ograničenje brzine na 60 km/h, a privremena prometna regulacija je i na Jadranskoj aveniji.

Zbog radova na nadvožnjaku Rugvica između 49.+400 km i 49.+600 km vozi se uz privremenu regulaciju prometa, u smjeru Lipovca po dva sužena prometna traka, izvijestio je HAK.

Komentara 8

NE
Neutralac
19:47 16.07.2021.

Pa zar nisu te radove mogli obaviti izvan sezone???

LI
lipa75
20:11 16.07.2021.

Vjerojatno sada nitko ništa ne radi npr. na nadvožnjaku Rugvica. Ali, ako i radi ne vidim problem da se posao organizira tako da petkom promet neometano ide južnim kolničkim trakom autoceste A3, a nedjeljom sjevernom trakom. To je vrijeme najvećih gužvi.

DU
Deleted user
21:06 16.07.2021.

Antipropoganda turizma! radi se puževim korakom! A kolone kilometarske! Debilizam kod zg cesta.Radove na jankomirskom mostu rade 10 ljudi umjesto 100 da se brzo završe. čeka se više od sat vremena. To bi trebalo raditi van sezone i po noći!! Dajte pogledajte kako to švabe rade. Kod nas Raspašoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije