Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korekcija

Još mjesec dana za vožnju sa starim ZET-ovim kartama

'20.09.2008, Zagreb, Hrvatska - Predsjednik RH Stipe Mesic i gradonacelnik Zagreba Milan Bandic provozali su se tramvajem od Remize do Trga bana Jelacica povodom pustanja u promet 88. niskopodnog tram
'Boris Scitar/Vecernji list'
28.03.2012.
u 15:17

Karte, bez obzira na to jesu li prema ranije važećim cijenama kupljene u vozilu ili izvan njega, vrijedit će do posljednjeg dana travnja

Uvažavajući gospodarsku i socijalnu situaciju sugrađana, Uprava ZGH-a i ZET-a, osluškujući mišljenja i potrebe građana, odlučila je produljiti valjanost pojedinačnih karata, kupljenih prije korekcija cijena, za još mjesec dana, javili su iz ovog javnog gradskog prijevoznika.
 
– Iako je tarifnim odredbama ZET-a korištenje papirnatih, tzv. pojedinačnih karata, kupljenih prije promjena cijena, odnosno 1. ožujka ove godine, ograničeno na 30 dana od stupanja na snagu novog cjenika, uzimajući u obzir gospodarsku i socijalnu situaciju građana, odlučila je produljiti valjanost tih karata za još mjesec dana – objasnio je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.
 
Karte, bez obzira na to jesu li prema ranije važećim cijenama kupljene u vozilu ili izvan njega, vrijedit će do posljednjeg dana travnja.
 
 
        

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
Zvrk
07:08 29.03.2012.

Uvažavajući savjete svojih odvjetnika, da bi zbog otetih novaca , a bez izvršene usluge mogli završiti na sudu i izgubizi parnicu, uprava ZET-a odlučila je napisati ovakvu bedastoću. Oni i uvažavanje gospodarske i socijalne situacije, ma tko to može popušiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije