Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navrat-nanos

Bez ikakve obavijesti promijenili smjer vožnje u Berislavićevoj

Berislavićeva
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/4
06.05.2015.
u 20:21

Nova regulacija izazvala je pravi kaos jer su jedni vozači vozili po novoj, a drugi po staroj signalizaciji koja nije izbrisana s kolnika. Problem je nekoliko sati rješavao policajac koji je na križanju Gajeve i Berislavićeve vozače upozoravao na pogrešan smjer.

Zagrepčane je danas šokirala promjena regulacije vožnje u Berislavićevoj ulici u najužem centru grada. Sve se odigralo bez ikakvih najava pa su se čudili i sami stanovnici ulice jer ni o čemu nisu imali pojma.

– Bilo bi normalno da su nam barem stavili obavijesti na haustore, a ne da je jedan smjer ujutro, drugi popodne bez traga i glasa – požalio se Stanislav Glonek.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Nova regulacija izazvala je pravi kaos jer su neki vozači vozili po novoj, a drugi po staroj signalizaciji koja nije izbrisana s kolnika. Problem je nekoliko sati rješavao policajac koji je na križanju Gajeve i Berislavićeve vozače upozoravao na pogrešan smjer.

Kasno popodne stigla je i obavijest iz Gradske uprave s objašnjenjem da je smjer vožnje u ulici promijenjen da bi se rasteretilo zagušenje prometa u gradskom središtu, osiguralo neometano kretanje pješaka u pješačkoj zoni te na kvalitetan način vodio promet vozila taksija.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

– Radi lakšeg prometovanja u smjeru istok, u Ulici Petra Berislavića od raskrižja s Preradovićevom do raskrižja s Ul. Ljudevita Gaja, uspostavljena je jednosmjerna regulacija u smjeru zapad–istok. Time je omogućeno i taksi prijevoznicima prometovanje prema istočnom dijelu grada bez korištenja dijela pješačke zone u Teslinoj – kazali su iz Grada.

Dodali su i da će se izmjestiti taksi stajalište iz Preradovićeve u Masarykovu od kućnog broja 10 u Masarykovoj pa do pet metara prije pješačkog prijelaza raskrižja Masarykova – Gundulićeva.

Centar treba aktivirati, ali Teslina neće biti nova špica

Komentara 10

CR
Crafter
21:43 06.05.2015.

Koja je to signalizacija na kolniku koja se mora obrisati,molim vas?

VI
Vito
07:02 07.05.2015.

Crafter 07.05.2015 u 06:50h ___________- Pogledajte dobro još jednom sve slike koje su povezane s tekstom pa će te vidjeti problem - postoje tri velike i četiri male slike

OV
over
12:33 07.05.2015.

Vito... ne gubi vrijeme objašnjavajući idiotima... nisu oni ovdje da bi išta naučili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije