Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolona je čak 8 kilometara

FOTO Kolaps na zagrebačkoj obilaznici: Dva sudara i kilometarski zastoj, HAK upozorava vozače

Foto: HAK
1/4
02.04.2024.
u 10:19

"Zbog povećane gustoće prometa kod čvora Zagreb – istok na uključivanju s autoceste A4 na obilaznicu u smjeru Bregane vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje (od čvora Kraljevečki Novaki). Molimo korisnike za oprez i strpljenje" stoji na stranicama HAK. Prema Google mapsu kolona je trenutno čak osam kilometara, a zastoj se vidi i na kamerama HAK-a.

Prvi dan nakon uskrsnog produženog vikenda nastao je pravi kolaps na zagrebačkoj obilaznici u smjeru zapada kod čvora Kosnica. Naime, tijekom jutarnje špice dogodile su se čak dvije prometne nesreće na relativno malom razmaku iste autoceste, točnije autoceste A3.

Kako javlja Hrvatski autoklub, prometna nesreća bila je na 33. kilometru A3 između čvora Kosnica i Jakuševec u smjeru Bregane. Potom se dogodila još jedna prometna nesreća između čvora Zagreb– istok (Sesvete) i čvora most Sava na 40. kilometru, također u smjeru Bregane.

POVEZANI ČLANCI:

"Zbog povećane gustoće prometa kod čvora ZAGREB ISTOK na uključivanju s autoceste A4 na obilaznicu u smjeru Bregane vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje (od čvora Kraljevečki Novaki). Molimo korisnike za oprez i strpljenje", piše HAK na svojim stranicama. Prema Google kartama kolona je trenutačno čak osam kilometara, a zastoj se vidi i na kamerama HAK-a.

Foto: HAK

Podsjetimo, gužve i zastoji bit će ovih dana na autocestama A2 i A3 kojima predstoji sanacija. Naime, počinje sanacija 44 kilometra autoceste A3 između Nove Gradiške i Slavonskog Broda. U prvoj fazi od danas pa sljedeća dva mjeseca asfaltirat će se dionica od 15 kilometara. Za vrijeme radova vozit će na jednoj strani autoceste u suženim trakovima pa su moguće gužve.

A od srijede na mjesec dana iz istog razloga zatvara se i dionica autoceste Zagreb – Macelj od Krapine do Trakošćana. Radit će se radnim danima od 8 do 16 sati, a promet će se preusmjeravati na Državnu cestu 1.

POVEZANI VIDEO Pucnjava u Kaštel Štafiliću, dvije osobe ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije