Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hotel na čekanju

Crni monolit traži kupca ili poslovnog partnera

crni monolit
Promo fotografije
05.12.2012.
u 14:40

Investitor Granolit nekretnine oglasio je prodaju cijelog projekta teškog oko 50 milijuna eura

Neboder na uglu Savske ceste i Zagrebačke avenije, poznatiji kao Crni monolit, koji je na svojih 28 katova trebao smjestiti hotel, poslovne prostore, komercijalne sadržaje... traži kupca ili poslovnog partnera.

Investitor Granolit nekretnine oglasio je prodaju cijelog projekta teškog oko 50 milijuna eura. Iza te tvrtke stoje braća Ivan i Vjeko Čalić, poznati i kao vlasnici Nove galerije, stambeno-poslovnog kompleksa na Zagrebačkoj aveniji u naselju Špansko, a znani i kao braća sutkinje Ivane Čalić koja sudi i u aferi Fimi media te nizu najjačih afera.

Pronalazak potencijalnog partnera, kaže Tomislav Delivuk iz te tvrtke, bilo bi najbolje rješenje, a već su obavili i neke razgovore.

Komentara 4

VI
Vito
06:17 06.12.2012.

Vrlo zanimljiv "projekt" Onaj tko da 50.000.000 eura stvarno mora biti trilijarder udaren u ono što ljudi nazivaju glavom Ona rugoba u Laništu ima parkiralište za 800 vozila, ali koristi 300 parkirnih mjesta Zašto? Zato što se posjetitelji bune dae da ne mgu iz tog pakrirališta izaći niti jedan (1h) sat nakon završetka igrokaza A ovaj "projekt" predviđa više od 1000 parkirnih mjesta Kao što možete na slici vidjeti umetnuti "neboder" će imati samo jednu prometnicu - Ljubljansku aveniju za ulaz i izlaz 1000 vozila predviđenih za garažu/parkiralište ispod njega

PE
pelinkovac
15:34 05.12.2012.

Steta za ovaj projekat ako stane,Zagrebu definitivno treba visokih nebodera i poslovnih zgrada,svi u regiji imaju ih od Ljubljane do Sarajeva a da ne pisem o Becu,Budimpesti....

VI
Vito
06:11 06.12.2012.

Tako je logot - Zagreb treba izgraditi u visinu Nek izgleda kao New York O jadniče, uopće ne shvaćaš u čemu živiš Vidiš li lijevo na slici uz članak neboder? E, logolitu jedan, u tom neboderu je prvi prdec zadnjegnjeg radnika koji je prdnuo nakon postavljanja zadnjeg stakla na taj neboder Samo se reciklira, obnavlja, nastavlja živjeti u hermetički zatvorenom prostoru I ti želiš stanovnicima Zagreba udisanje rashlađenih prdeca i umjetnu atmosferu U gradu koji je nekad bio uzor urbanog gradskog zelenila i života u čistom zraku i prirodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije