Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Suprugu ugušio golim rukama

Županijski sud u Osijeku podignuo je optužnicu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
27.02.2018.
u 16:04

Županijski sud u Osijeku podignuo optužnicu protiv 55-godišnjeg osumnjičenika

Zbog ubojstva supruge, osječki Županijski sud u Osijeku, podignuo je optužnicu protiv 55-godišnjaka iz Krčevine nadomak Našica.

Tereti ga se da se 12. prosinca lani u njihovom domu u Krčevini najprije prepirao s 51-godišnjom suprugom, a potom je, u namjeri da je usmrti, "snažno je rukama stisnuo u predjelu vrata, što je dovelo do njenog gušenja." Žena je ubrzo preminula. Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika, zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 

Komentara 2

GU
Gustirna
15:01 27.02.2018.

Znaci nije sdp-ovac kada mu se sudi...

DU
Deleted user
13:24 28.02.2018.

Je li ovo neka šala ? Zadavio ju "golim rukama" ? Pa čime se obavlja postupak davljenja nego rukama ? Određen istražni zatvor zbog "opasnosti od ponavljanja kaznenog djela" - ponovnog umorstva supruge ? Jedino ako je optuženi bio poligamist pa je imao više supruga istovremeno ili se u međuvremenu, nakon umorstva supruge, oženio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije